PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=855446}

Lupin

2021 -
7,2 67 tys. ocen
7,2 10 1 67192
6,1 17 krytyków
Lupin
powrót do forum serialu Lupin

I tak jestem zawiedziony. Miałem nadzieję, że zagra go kobieta..."Arsena Lupina. Gentlewoman włamywaczka."

Bokciu

uffff ale zajechalo cebula :)

ocenił(a) serial na 7
Sabcio1234

Ale używaj znaków diakrytycznych, bo kiedyś ktoś napisze "zrob mi laske", a Ty uklękniesz.

eltoro10000

W opisie jest stoi jak byk, że mistrz kamuflażu. A to chyba oczywiste, że czarnemu łatwiej się ukryć.

Okciuk

To zależy. W kopalni czy na śniegu...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bokciu

Myślę, że prawda, z tym, że w tym samym stopniu co białoskórzy. Czasami nawet z przewagą dla białych.

ocenił(a) serial na 7
eltoro10000

Zatem białoskórzy nie mogą być przeźroczyści, bo w innym wypadku również byliby czarni.

ocenił(a) serial na 7
eltoro10000

Chyba ktoś nie ogląda serialu ze zrozumieniem. To nie jest żaden czarny Arsen Lupin. Główny bohater nazywa się Assane Diop i jest zafascynowany książką o Lupinie... Czerpie z niej inspiracje. Także w tym serialu główny bohater może być nawet chińczykiem czy polakiem, który wzoruje się na bohaterze książki.

KamilFan

Naiwny jesteś.

ocenił(a) serial na 7
eltoro10000

Nie jestem naiwny, tylko po prostu taka jest fabuła. A jeżeli Ci ona nie odpowiada, to już inna kwestia. Nic poza tym.

KamilFan

Jak tam sobie chcesz, ja nie mam czasu ni ochoty tłumaczyć ci rzeczy oczywistych.

KamilFan

Skąd może wiedzieć o fabułę — Przecież jedyne co widziały jego oczy odnośnie serialu to tytuł ;)