PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=548378}

Luther

2010 - 2019
7,9 37 tys. ocen
7,9 10 1 37142
7,7 25 krytyków
Luther
powrót do forum serialu Luther

Nie tak dobry jak sie spodziewałam! Jestem po drugim odcinku pierwszego sezonu. Musze powiedzieć że serial niestety mnie niczym nie zaskoczył przynajmniej w tych dwóch odcinkach. Podziwiam jedynie baardzo te złe strony. Mózgi totalne, i fajnie sie patrzy na ich kolejne ruchy. Dokończę serial bo nie mam zwyczaju porzucać ich ale niestety moim zdaniem ( na razie) jest za bardzo zachwalany :) Może dalej się rozkręci.

Aaaaa i motyw z tą Zoe jest strasznie nuuudny, no nie ciekawi mnie niestety jej los mimo że Luther dalej jest w niej zakochany

ocenił(a) serial na 8
ZaCiagamSieToba

Heh... jakbym czytal samego siebie :). Na szczescie wszystkie irytujace mnie watki (Zoe, Alice) polaczyly sie w kapitalna koncowke :). Jestem swiezo po pierwszym sezonie i pomimo tego, ze spodziewalem sie czegos innego po tym serialu, to jestem bardzo zadowolony, ze zaczalem go ogladac (choc na samym poczatku tak nie bylo) :).

Zyon_Sventevith

Ahh ciesze się że dostałam taką odpowiedź, bo zachęci mnie to na dokończenie serialu mimo że nie ma wiele odcinków :) Dzięki, zostałam pocieszona faktem że końcówka bedzie fajna:)

ZaCiagamSieToba

czy to jest jednoepizodowiec,jedna sprawa=jeden odc?

juleczka0

Cos takiego, ale główna fabuła jendka skupia sie na tytułowym bohaterze