Młody Sheldon: Sezon 7 Młody Sheldon sezon 7, odcinek 14
odcinek Młody Sheldon (2017-2024)

Młody Sheldon | Memoir

19m
8,6 191  ocen
8,6 10 1 191
Młody Sheldon
powrót do forum s7e14

Dobry koniec

ocenił(a) serial na 7

Dobre zakończenie i fajne fragmenty z dorosłym sheldonem ale szkoda że ten sezon był tak krótki

ocenił(a) serial na 8
garfild2002

To dziwne, ale przedostatni odcinek niby trwał nawet o minute dłużej to wydawał się najkrótszy i że skończył się bardzo szybko.

ocenił(a) serial na 7
pio73

Przez strajki niby jest krótszy ale produkcja zaczęła się długo po zakończeniu strajku i tym bardziej po strajku scenarzystów

ocenił(a) serial na 9
garfild2002

Niedosyt jest,to świetny serial ,mógłby trwać kilka sezonów dłużej

ocenił(a) serial na 8
CelineMarie

Wolę odczuwać lekki niedosyt, niż poczuć przesyt. Zakończenie torpeda.

CelineMarie

Ta spora luka czasowa między "Młodym Sheldonem" a "Teorią wielkiego podrywu" aż się prosi o wypełnienie.
Pamiętajmy też, że twórcy już raz nas zaskoczyli, przedłużając "Teorię wielkiego podrywu" o dwa sezony. Kto wie, może i w przypadku "Młodego Sheldona", który przecież ma ogromną rzeszę fanów, zdecydują się na podobny krok? Jeśli spin-off o Georgiem i Mandy nie podbije serc widzów tak jak "Młody Sheldon", to może stacja CBS rozważy powrót do historii Sheldona?
Wiem, że na razie to tylko moje spekulacje i marzenia fana. Ale myślę, że wielu z Was chciałoby zobaczyć, jak potoczyły się studenckie lata tego wyjątkowego bohatera.

ocenił(a) serial na 8
garfild2002

Super był pomysł że pokazali już dorosłego Sheldona,oraz dorosłą Amy.Czułem się jakbym oglądał dodatkowy odcinek,Teoria wielkiego podrywu ;).I zgadzam się że sezon ten ostatni był niestety stanowczo za krótki.

jazdowicz2666

Dokładnie. Miałem odczucie że ktoś powiedział koniec, musimy teraz wyprostować sprawy pod TBBT :(