PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52020
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

I nie sposób odmówić jej racji :D

A przy okazji - ktoś widział jak ona spłacała tę "pożyczkę" w obłędnej wysokości 700 zł ?
Bo wczoraj tylko mąż Gosi się zżymał na jej "nierozsądek" i powoływał na kłopoty jakie mieli ze spłatą.

ocenił(a) serial na 2
andre_

No właśnie, kiedy ona to spłaciła i z czego?
A przecież brała tych pożyczek więcej i nikt się nie upomina?
Kasę od Michała też zaraz przepuści, bo ma taką dziadowską torebunie... biedna

ocenił(a) serial na 5
makagigi

i ma rację bo Gosia była, jest i pozostanie idiotką. Nie znoszę jej od początku , a teraz to przegięła żeby Tomek się z Agnieszką nie przyjaźnił.Mam nadzieję że jak Gosi już nie będzie to przynajmniej Tomek złamię ultimatum.

ocenił(a) serial na 2
kinomanka_13

Akurat z Agą to moim zdaniem miała rację (nie oszukujmy się tam nie chodziło tylko o przyjaźń), tyle że reagowała no to wszystko w dość histeryczny sposób i mogła przez to wyjść na zbyt zaborczą

ocenił(a) serial na 4
makagigi

W histeryczny sposób reaguje Marta kiedy widzi Edytę, a Gośka w sprawie z Agnieszką i tak wykazała wiele cierpliwości. Powinna ją pogonić o wiele wcześniej.

buisnes

One obydwie są po jednych pieniądzach. Ale Gośka to przegina pałe. A na okładce Świata Seriali jest, że możliwe, że porzuci rodzine i Tomek zostanie samotnym ojcem. No i arrivederci Roma

ocenił(a) serial na 6
adamo001

Koroniewska odeszla z serialu wiec musieli cos zrobic z tym. tera glupi Tomek moze byc z gluupia agniesia!!!

Mother_Earth

Przynajmniej nie będzie jojczyła mu za uchem o luksusie jak Gośka

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Ich małżeństwo to jeden wielki niewypał. Byli ze sobą szczęśliwi przez jakieś kilkadziesiąt odcinków, a potem przylazła Agnieszka i wiadomo co było dalej.

ocenił(a) serial na 3
Mother_Earth

Jednak odeszła? Haha ciekawe dokąd? :P

robipati

Tego nie wiem, ale jak czytałem dzisiaj odejdzie jako postać bardzo negatywna, zostawi Tomka i z Michałem ucieknie do Stanów, ale tam podobno zginie. Czyli jednak jest idiotką :D

użytkownik usunięty
adamo001

W końcu żaląc się Martusi zdradziła plan nad którym widać długo myślała że musi to wszystko zostawić gdzieś uciec.

ocenił(a) serial na 3
adamo001

Chętnie pocieszę Tomusia...:P

ocenił(a) serial na 7
robipati

Niestety ostatnio bardzo nieuważnie oglądałam wątki z Małgosią i przyznam szczerze, że pogłubiłam się o co chodzi z jej problemami. Kto i w jaki sposób jej już pomógł. Ma ktoś może ochotę w kilku zdaniach mi to streścić? :) z góry dziękuje! :)

ocenił(a) serial na 3
madzia124

Ja też nie do końca rozumiem... Zaprzyjaźniła się z Michałem, pomógł jej kupić samochód (chyba się dołożył, bo niby za co sama by kupiła?), a teraz zgubiła 9 tys. zł i ma problem z chwilówkami :P Skoro wtedy jej pomógł, to dlaczego teraz nie może? Poza tym Myszka ma dobry zawód, z tego co pamiętam to miała własną firmę i teraz nagle robią z niej nieudacznika, który nawet nie potrafi zarobić i gubi tyle pieniędzy jednego dnia... Scenarzyści powinni puknąć się w głowy. A na dodatek teraz Tomuś nagle taki oddany przez 5 odcinków... Wcześniej tylko za Agą latał, a jak Małgosia zaczyna mieć problemy to T. cudownie się nawrócił, żeby to ona była "tą złą". BEZSENS.

ocenił(a) serial na 3
madzia124

Ja też nie do końca rozumiem... Zaprzyjaźniła się z Michałem, pomógł jej kupić samochód (chyba się dołożył, bo niby za co sama by kupiła?), a teraz zgubiła 9 tys. zł i ma problem z chwilówkami :P Skoro wtedy jej pomógł, to dlaczego teraz nie może? Poza tym Myszka ma dobry zawód, z tego co pamiętam to miała własną firmę i teraz nagle robią z niej nieudacznika, który nawet nie potrafi zarobić i gubi tyle pieniędzy jednego dnia... Scenarzyści powinni puknąć się w głowy. A na dodatek teraz Tomuś nagle taki oddany przez 5 odcinków... Wcześniej tylko za Agą latał, a jak Małgosia zaczyna mieć problemy to T. cudownie się nawrócił, żeby to ona była "tą złą". BEZSENS.

madzia124

Oglądam od czasu do czasu jak trafię w tv to oglądam ale z tego co pamiętam to Tomek był chory po tym wypadku i wtedy Gośka sama musiała zająć się rodziną, były święta i na inne wydatki kasa była potrzebna więc Gośka wzięła jeden kredyt potem znów miała jakieś widzimisię i wzięła drugi kredyt ( bo ją ten facet od kredytów tak przekabacił że brała kredy za kredytem) potem auto jej się zepsuło to znów na auto wzięła kasę no i Michał jej dołożył jeszcze i tak wyszło że ma pełno długów do spłacenia, od Martusi już pożyczyła z 4 tyś, od swojego zleceniodawcy któremu projektuje ogród też już 2 zaliczki wzięła no i ma kłopoty

ocenił(a) serial na 2
robipati

http://film.onet.pl/wiadomosci/m-jak-milosc-koniec-roli-koroniewskiej,1,5522257, wiadomosc.html

andre_

Co do Myszki, to jest to jedyna postać, która jest budowana konsekwentnie - od pierwszego do ostatniego odcinka jest najbardziej denerwującą bohaterką. Egoistyczna, narcystyczna, zarozumiała, rozpieszczona przez rodziców, niezdatna do dorosłego życia, nieodpowiedzialna, niedojrzała, przewrażliwiona na swoim punkcie. Uff...