PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Ci ludzie co tam grają, to chyba nie umieją myśleć. Jak można być takim głupim.??
np. Marta ma przy sb świetnego faceta, który ją kocha, jest opiekuńczy, miły, świetnie dogaduje się z jej dziećmi i nagle sb przychodzi taki Budzyński, którego plusem jest tylko to, że jest trochę przystojniejszy i Marta się w nim zakochuje. A teraz zrobiła sb te testy, że nie może mieć dzieci i nie powie o tym narzeczonemu, bo się boi że ją zostawi. Wiem, że to jest trudne, ale prędzej czy później on i tak się o tym dowie, a tak Marta tylko łazi po kątach i ryczy, zamiast mu o tym powiedzieć.
Albo ta jej córka, Ania. Fakt, że są ciche i spokojne dzieci, ale bez przesady, ona cały czas siedzi i rysuje, albo chodzi z Heniem na basen.

Albo teraz ta sprawa z Luckiem i Barbarą. Hanka zostawiła 3 dzieci pod opieką Basi, a sama się wyprowadziła do Warszawy i żyje sb spokojnie, jakby nie miała żądnych zobowiązań. Więc dziećmi cały czas zajmuje się Barbara, bo Hanka sb mieszka gdzie indziej, Marek pojechał do Niemczech, żeby dac Hani chwile do namysłu, czy chce z nim być, czy może jednak nie, a Lucek się obraził.

Gosia tak samo. To naprawdę egoistyczne, przecież ona ma rodzinę, niedawno urodził jej się syn i adoptowali tą Zosię, a ona sb tak po prostu wyjeżdża.

Niektóre wątki są ciekawe, ale serial się już po prostu staje nudny, jak np. było z Gosią i Tomkiem, on pocałował Martę a ona chyba przez 30 odcinków się na niego gniewała i nie było mowy o niczym innym.

bells...98

ludzie jak się wypowiadacie to piszcie chociaż poprawnie, mówie tutaj o ,,sb'' przez połowę twojej wypowiedzi musiałam się domyślać o co chodzi! W polskim języku jest ,,sobie'' a nie jakieś dziecinne skróty.

Ale wracając do wątku, to popieram bells 98. Marta to porażka na całej linii, nie dość że kobieta miała chyba z 40 kochanków to teraz jeszcze w wieku ok 50 zachciało się jej dzieci, bez przesady ma dwójkę i powinno jej wystarczyć, a Budzyński ewidentnie jest z nią tylko dla tego że chce mieć dziecko, ale nie rozumiem czemu nie może znaleźć sobie jakiejś młódki, tylko bierze starą Martusię.
Ania czyli dziecko Marty to już w ogóle bez komentarza...
Hanka i Marek no ten wątek to trochę chyba scenarzystą nie wyszedł. Wiem że są różne sytuacje w życiu ale bez przesady żeby zostawiać dzieci i to 3 starszej kobicie, a samemu jechać sobie do Warszawy i żyć tam beztrosko, w ogóle nie czaje po co Hanka tam pojechała, jaki to miało sens?
Dziadek także jest niezły agencik, nie wiem właściwie o co on się obraził, bo z tego co pamiętam to kłócił się z żoną o poważniejsze sprawy niż o Gośkę, a ta w sumie też nic złego mu NIE POWIEDZIAŁA! Dziadkowi się w głowię kiełbasi na stare lata.
A jeszcze co mnie irytuje to wątek z Łukaszem, Gabi i tą zezowatą Ewą. Robią z tego Łukasza jakiegoś Playboya a na chłopaka się nawet patrzyć nie chce. Jakaś chora sytuacja.