PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

7/10

ocenił(a) serial na 7

Uważam że serial M jak miłość, jest jednym z najlepszych polskich. Nie zasługuje na niskie oceny , ludzie!
Nie ruzumiem tych którzy dają tylko 1, to totalnie przesadzone. Zastanówcie się, no.

Moi ulubieni aktorzy w tym serialu to: Marta, Barbara, Lucjan(za te jego szachy) i Natalka(powinni jakoś bardziej rozwinąć motyw jej bohaterki) no i może jeszcze Budzyński.

Za to nie podoba mi się dziecko- Ania- zachowuje się nie jak dziecko.

Co do talentu aktorskiego to wyrózniają się: Małgorzata Kożuchowska i aktor grający Lucjana. Nie mam też nic do Cichopek, naprawdę dobra aktorka.

Aniass_La_Ct

No dokładnie tzn ja akurat nie lubię Marty - dla mnie to nudna postać, zaś Barbarę czy Lucjana lubię, dodałbym jeszcze do ulubieńców Gosię, śp Norberta, Jaroszego czy Jacka aha no i Stefan i Kamil, serial jest na faktach, zdarzenia moga sie rowniez trafic podobne w życiu.

ocenił(a) serial na 7
sebastian22221

no, uwielbiam ten serial. Jest jednym z moim ulubionych. Tuż po The Vampire Diaries LD xD

Aniass_La_Ct

Dlaczego nie rozumiesz ludzi którzy dają tak niskie oceny temu serialowi? Ja rozumiem jak najbardziej choćby ze względu na to że w tym serialu 90% aktorów gra bardzo sztucznie. Nawet starsi i bardziej doświadczeni aktorzy drewniano grają to zapewne wina reżysera który prawdopodobnie nie robi żadnych dubli i wszystko mu pasuje a aktorzy mają pełno luzu i robią co chcą. Dzisiaj na przykład przypadkowo zobaczyłem zapowiedź przyszłego odcinka i nawet dobrze się uśmiałem jak zobaczyłem Pana Marcina Mroczka, który "sztucznie" zezłoszczony mówił coś do kingi. Ta scena wyglądała bardzo żałośnie!

Heman

Ale starsze odcinki były wg mnie lepsze i nie było tej zmiany aktorów tak jak teraz, oglądasz i widzisz co chwilę jakąś nową twarz. I nie mów mi że pan Pyrkosz czy pani Lipowska grają sztucznie bo to brednie, oni grają tak jakby rzeczywiście byli prawdziwą rodziną!

ocenił(a) serial na 7
sebastian22221

no może NIEKTÓRZY aktorzy grają słabo ale niekóym to nie przeszkadza. Też oglądałam zapowiedź i dla mnie na przykład Mroczek nie był żałosny, określenie go takim określeniem przez Ciebie jest dla mnie przesadą, tak jakbyś chciał trochę bardziej uespresyjnić swoją wypowiedź i pokazać swój bunt.

Aniass_La_Ct

Napisałem że 90% aktorów gra sztucznie z resztą to nie ważne. Uważam że Pani Lipowska i Pan Pyrkosz grają dobrze nie zaprzeczam także iż starsze odcinki były lepsze. Co do Marcina Mroczka to zdania nie zmienię cały serial dotychczas zagrał jedną miną i nie napisałem co sądzę o tamtej scenie z zapowiedzi przyszłego odcinka aby nadać ekspresywności mojej wypowiedzi lecz po prostu chciałem dać przykład sztucznego aktorstwa w tym wypadku Pana M.Mroczka które to takie właśnie mi się wydawało.

ocenił(a) serial na 7
Heman

Wydawać się to każdemu może, jak słusznie 30 minut temu przyznałeś.