Uważam że serial M jak miłość, jest jednym z najlepszych polskich. Nie zasługuje na niskie oceny , ludzie!
Nie ruzumiem tych którzy dają tylko 1, to totalnie przesadzone. Zastanówcie się, no.
Moi ulubieni aktorzy w tym serialu to: Marta, Barbara, Lucjan(za te jego szachy) i Natalka(powinni jakoś bardziej rozwinąć motyw jej bohaterki) no i może jeszcze Budzyński.
Za to nie podoba mi się dziecko- Ania- zachowuje się nie jak dziecko.
Co do talentu aktorskiego to wyrózniają się: Małgorzata Kożuchowska i aktor grający Lucjana. Nie mam też nic do Cichopek, naprawdę dobra aktorka.
No dokładnie tzn ja akurat nie lubię Marty - dla mnie to nudna postać, zaś Barbarę czy Lucjana lubię, dodałbym jeszcze do ulubieńców Gosię, śp Norberta, Jaroszego czy Jacka aha no i Stefan i Kamil, serial jest na faktach, zdarzenia moga sie rowniez trafic podobne w życiu.
no, uwielbiam ten serial. Jest jednym z moim ulubionych. Tuż po The Vampire Diaries LD xD
Dlaczego nie rozumiesz ludzi którzy dają tak niskie oceny temu serialowi? Ja rozumiem jak najbardziej choćby ze względu na to że w tym serialu 90% aktorów gra bardzo sztucznie. Nawet starsi i bardziej doświadczeni aktorzy drewniano grają to zapewne wina reżysera który prawdopodobnie nie robi żadnych dubli i wszystko mu pasuje a aktorzy mają pełno luzu i robią co chcą. Dzisiaj na przykład przypadkowo zobaczyłem zapowiedź przyszłego odcinka i nawet dobrze się uśmiałem jak zobaczyłem Pana Marcina Mroczka, który "sztucznie" zezłoszczony mówił coś do kingi. Ta scena wyglądała bardzo żałośnie!
Ale starsze odcinki były wg mnie lepsze i nie było tej zmiany aktorów tak jak teraz, oglądasz i widzisz co chwilę jakąś nową twarz. I nie mów mi że pan Pyrkosz czy pani Lipowska grają sztucznie bo to brednie, oni grają tak jakby rzeczywiście byli prawdziwą rodziną!
no może NIEKTÓRZY aktorzy grają słabo ale niekóym to nie przeszkadza. Też oglądałam zapowiedź i dla mnie na przykład Mroczek nie był żałosny, określenie go takim określeniem przez Ciebie jest dla mnie przesadą, tak jakbyś chciał trochę bardziej uespresyjnić swoją wypowiedź i pokazać swój bunt.
Napisałem że 90% aktorów gra sztucznie z resztą to nie ważne. Uważam że Pani Lipowska i Pan Pyrkosz grają dobrze nie zaprzeczam także iż starsze odcinki były lepsze. Co do Marcina Mroczka to zdania nie zmienię cały serial dotychczas zagrał jedną miną i nie napisałem co sądzę o tamtej scenie z zapowiedzi przyszłego odcinka aby nadać ekspresywności mojej wypowiedzi lecz po prostu chciałem dać przykład sztucznego aktorstwa w tym wypadku Pana M.Mroczka które to takie właśnie mi się wydawało.