PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Ania i Marek!

ocenił(a) serial na 10

Wątek tych postaci... mogli coś lepszego wymyślić . I tak wiadomo że w końcu Marek zakończy ten głusi romans i będzie z Ewa.

ocenił(a) serial na 4
monix1111

Wątek jest po to by Marek M. mógł w końcu objawić światu swój kaloryfer+moher na klacie :P

ocenił(a) serial na 10
andre_

He he racja:)

monix1111

Dla facetów Mucha z wielkim dekoltem a dla kobiet Marek z klatą :P
Mam nadzieję, że swój tors pokaże też kiedyś super przystojniak Łukasz ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

ja chcę żeby Marek był z Ewą pasują do siebie a jak scenarzyści tego nie zrobią to ja za nich to zrobię co to za filozofia scenariusz odpowiedni napisać

andre_

Haha, tak się naprężał, że ledwo oddychał, ale niech mu będzie :D ładny Marulek, ładny.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

Szkoda że tylko Mareczek błysnął toplessem. W końcu podobno mamy równouprawnienie.

Zresztą zawsze mnie śmieszy gdy w serialach aktorki w scenach łóżkowych (i później) zasłaniają się przed własnym, ukochanym facetem kołderką czy prześcieradłem (w cieplejsze dni).

andre_

No wiesz! Toż to by gorszyło nieletnich :D

ocenił(a) serial na 6
Camilla3

Tak w ogole oni do siebie nie pasuja.glupi watek

ocenił(a) serial na 3
andre_

Jego tors jest okropny fuj..
Wspolczuje T. Arciuch ze musiala sie tak do niego tulic..ble

ocenił(a) serial na 4
martynka30112

Co kto lubi, są kobietki szalejące za włochatymi.

ocenił(a) serial na 3
andre_

Ja napewno do takich nie naleze;p

ocenił(a) serial na 1
monix1111

obie są siebie warte. Ewcia taka piszcząca mysz a Anusia najpierw jakąs kryminalistka była a teraz super ciocia.

ocenił(a) serial na 8
monix1111

Dla mnie też tego wątku nie powinno być. Za chwilę Anna będzie chciała wciągnąć Marka w ciążę... Dla mnie to nieporozumienie, że w takim serialu wdowiec zamiast rozejrzeć się konkretną kobietą postanowił spotykać się z siostrą zmarłej żony...

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Pewnie z ciekawości, czy się czymś różnią w łóżku ;)

Poza tym siostra sama mu się pchała w ramiona, grzech nie skorzystać.

ocenił(a) serial na 8
andre_

Andre, no wiesz co... Co z tego, że się pchała? Myślę, że ze względu na wielką miłość do Hanki mógł odpuścić sobie jej siostrę...

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

A właściwie dlaczego ? Co to, siostra jakaś gorsza ?
Kiedyś zresztą było to nawet powszechną praktyką u niektórych ludów, że zostając np. wdowcem brało się siostrę zmarłej za partnerkę ;)

ocenił(a) serial na 4
monix1111

Też nie lubię tego wątku, ale z dwojga złego wolę żeby Marek był z Anną niż z tą kretynką Ewą.