Wątek tych postaci... mogli coś lepszego wymyślić . I tak wiadomo że w końcu Marek zakończy ten głusi romans i będzie z Ewa.
Wątek jest po to by Marek M. mógł w końcu objawić światu swój kaloryfer+moher na klacie :P
Dla facetów Mucha z wielkim dekoltem a dla kobiet Marek z klatą :P
Mam nadzieję, że swój tors pokaże też kiedyś super przystojniak Łukasz ;)
ja chcę żeby Marek był z Ewą pasują do siebie a jak scenarzyści tego nie zrobią to ja za nich to zrobię co to za filozofia scenariusz odpowiedni napisać
Szkoda że tylko Mareczek błysnął toplessem. W końcu podobno mamy równouprawnienie.
Zresztą zawsze mnie śmieszy gdy w serialach aktorki w scenach łóżkowych (i później) zasłaniają się przed własnym, ukochanym facetem kołderką czy prześcieradłem (w cieplejsze dni).
Jego tors jest okropny fuj..
Wspolczuje T. Arciuch ze musiala sie tak do niego tulic..ble
obie są siebie warte. Ewcia taka piszcząca mysz a Anusia najpierw jakąs kryminalistka była a teraz super ciocia.
Dla mnie też tego wątku nie powinno być. Za chwilę Anna będzie chciała wciągnąć Marka w ciążę... Dla mnie to nieporozumienie, że w takim serialu wdowiec zamiast rozejrzeć się konkretną kobietą postanowił spotykać się z siostrą zmarłej żony...
Pewnie z ciekawości, czy się czymś różnią w łóżku ;)
Poza tym siostra sama mu się pchała w ramiona, grzech nie skorzystać.
Andre, no wiesz co... Co z tego, że się pchała? Myślę, że ze względu na wielką miłość do Hanki mógł odpuścić sobie jej siostrę...
A właściwie dlaczego ? Co to, siostra jakaś gorsza ?
Kiedyś zresztą było to nawet powszechną praktyką u niektórych ludów, że zostając np. wdowcem brało się siostrę zmarłej za partnerkę ;)