PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52020
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

O co chodzi z rudą Anią? (córką Marty) Ja rozumiem zmienić "aktorkę" ale jakoś z głową! Ludzie!
Ta nowa jest taka irytująca! :/

ocenił(a) serial na 6
Viera

ja też byłam w szoku, co się stało z tamtą Anią?, przecież ta ruda mała jest okropna!!!

ocenił(a) serial na 2
olga_skubana

Przynajmniej mówi :)

makagigi

No właśnie. Co komu z dziewczyneczki, która siedzi i wygląda (żeby) jak nic nie mówi, a jak się odezwie to aż chce się telewizor wywalić. Tu chociaż coś się będzie działo.

ocenił(a) serial na 5
adamo001

też mi się nie podoba ta Ania chociaż lubię rude dziewczynki, tamta była lepsza bo miała ładny głosik.

kinomanka_13

Tzn ja twierdze, że ruda jest lepsza, bo tamtej to znieść nie mogłem.

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

'miała ładny głosik" - tyle że bardzo rzadko go używała.

Ale fakt faktem, mogli chociaż podobną dobrać.

Viera

Myślałam,że tylko mnie irytuje..Szkoda ,że tamtej juz nie ma. :(

Viera

Ja w ogóle nie wiedziałam o co chodzi, kto to jest. Dopiero z kontekstu wywnioskowałam, że to Ania! Tamta mała była taka słodka i jak mówiła to tak słodko (w relacji z Andrzejem) a ta widać, że taka cwaniara mała jest. ;]

Viera

Jeśli mówienie na jednej linii melodycznej "tatusiu", "mamusiu" i zaciąganie do góry jest słodkie to współczuje. Równie dobrze mogliby tamtą Ankę Heniowi dać na zawsze.

ocenił(a) serial na 7
Viera

Ja uważam, że ta mała ma dużo większy potencjał. W ogóle mnie nie irytuje.. co dziwne, bo dzieci często mnie irytują. W porównaniu do poprzedniej Ani, która zatrzymała się na poziomie 2 latki to ta przynajmniej coś mówi.. No i uważam, że jest urocza.

Viera

Jak już musieli ją zmienić to mogli chociaż na podobną dziewczynke.

Viera

Poprzednia Ania tak powoli mówiła, aby widzowie dokładnie zrozumieli co mówi ;)

Co do wyglądu - nie twierdzę, że ta nowa Ania jest brzydka, ale tamta była prześliczna.
Ciekawe po kim była taka ładna - raczej nie po Marcie ;) ;)

Vanessa100

Kolejny dowód na to, że z twarzy ładna, a we łbie siano (mowa oczywiście o Ance) :D

adamo001

Natomiast jej mama Martusia - niezbyt ładna, poza tym siano w głowie i na głowie :D

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

W końcu ze wsi dziewczyna ;)
Może nawet na sianie poczęta, kto wie :P

andre_

Buahahah :D jaka matka taka córka :D

ocenił(a) serial na 9
Viera

Kilkanaście odcinków minie to się przyzwyczaisz. Zmiany obsady w serialach zazwyczaj są trudno przyjmowane.

Viera

Ale postać Ania to postać Ania. Zapewne mówi TO i ILE jej każą na planie, więc czy tamta dziewczynka, czy ta nowa to zależy od scenarzystów i reżysera ile powie. Ja miałam na myśli "aktorkę", która całkowicie wzięła się znikąd, bo trochę nie halo jest wysłać postać o ciepłej karnacji z włosami ciemny blond na "wakacje" a po powrocie postać zmienia się w rudawą dziewczynę o bladej karnacji...
Jak zmieniali Łukasza to chociaż wzięli chłopaka podobnego, a nie całkiem inaczej wyglądające dziecko.
Swoją drogą ciekawe po kim nowa Ania jest ruda, po Marcie czy Norbercie. :P

Viera

"Swoją drogą ciekawe po kim nowa Ania jest ruda, po Marcie czy Norbercie. :P"
Po Agnieszce ;)

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Tak naprawdę to jest dziecko Olki z Klanu i Kisiela.

Viera

No zmienili Łukasza na niezłego buraka :D

adamo001

O, to racja, wciąż nie mogę pogodzić się ze zmianą tego aktora :P