O co chodzi z rudą Anią? (córką Marty) Ja rozumiem zmienić "aktorkę" ale jakoś z głową! Ludzie!
Ta nowa jest taka irytująca! :/
ja też byłam w szoku, co się stało z tamtą Anią?, przecież ta ruda mała jest okropna!!!
No właśnie. Co komu z dziewczyneczki, która siedzi i wygląda (żeby) jak nic nie mówi, a jak się odezwie to aż chce się telewizor wywalić. Tu chociaż coś się będzie działo.
też mi się nie podoba ta Ania chociaż lubię rude dziewczynki, tamta była lepsza bo miała ładny głosik.
'miała ładny głosik" - tyle że bardzo rzadko go używała.
Ale fakt faktem, mogli chociaż podobną dobrać.
Ja w ogóle nie wiedziałam o co chodzi, kto to jest. Dopiero z kontekstu wywnioskowałam, że to Ania! Tamta mała była taka słodka i jak mówiła to tak słodko (w relacji z Andrzejem) a ta widać, że taka cwaniara mała jest. ;]
Jeśli mówienie na jednej linii melodycznej "tatusiu", "mamusiu" i zaciąganie do góry jest słodkie to współczuje. Równie dobrze mogliby tamtą Ankę Heniowi dać na zawsze.
Ja uważam, że ta mała ma dużo większy potencjał. W ogóle mnie nie irytuje.. co dziwne, bo dzieci często mnie irytują. W porównaniu do poprzedniej Ani, która zatrzymała się na poziomie 2 latki to ta przynajmniej coś mówi.. No i uważam, że jest urocza.
Poprzednia Ania tak powoli mówiła, aby widzowie dokładnie zrozumieli co mówi ;)
Co do wyglądu - nie twierdzę, że ta nowa Ania jest brzydka, ale tamta była prześliczna.
Ciekawe po kim była taka ładna - raczej nie po Marcie ;) ;)
Kilkanaście odcinków minie to się przyzwyczaisz. Zmiany obsady w serialach zazwyczaj są trudno przyjmowane.
Ale postać Ania to postać Ania. Zapewne mówi TO i ILE jej każą na planie, więc czy tamta dziewczynka, czy ta nowa to zależy od scenarzystów i reżysera ile powie. Ja miałam na myśli "aktorkę", która całkowicie wzięła się znikąd, bo trochę nie halo jest wysłać postać o ciepłej karnacji z włosami ciemny blond na "wakacje" a po powrocie postać zmienia się w rudawą dziewczynę o bladej karnacji...
Jak zmieniali Łukasza to chociaż wzięli chłopaka podobnego, a nie całkiem inaczej wyglądające dziecko.
Swoją drogą ciekawe po kim nowa Ania jest ruda, po Marcie czy Norbercie. :P