Dobra, ja wiem że to tylko dziecko, ale na litość boską.... Jak można kogoś takiego zatrudnić w telewizji?
no, ja też się z Tobą zgadzam. Ta dziewczynka na oko ma jakieś 5 lat i jak już kiedyś pisałam, rozumiem, że są spokojne dzieci, ale ona cały czas tylko siedzi i rysuje. Znam kilkoro dzieci w podobnym wieku i wszystkie są ruchliwe, głośne, wszędzie ich pełno. A ona nic, tylko siedzi.
sebastian22221 wiemy że oglądasz stare epizody więc mam pytanie: Czy Norbert żył gdy Ania się urodziła?
Co do Ani to mogli by dać jej więcej kwestii, to takie milczące dziecko że aż strach.
Tak Norbert żył gdy Ania się urodziła, były chrzciny kiedy wszyscy przyjechali do Wojciechowskich poza Marią która czekała na Krzysztofa, wtedy to uśmiercili Zduńskiego, Norbert dopiero później umarł.
Już pamiętam, dzięki, wtedy to Maria zbiła zdjęcie małżeńskie (zły omen) podczas sprzątania.
Tak dokładnie, to był ostatni odcinek z Krzysztofem, Norbert żył jeszcze gdy Łukasza grał ten drugi aktor i zjawił się jego brat Tadeusz.
W serialu chyba nie często zmieniają aktorów 1,2 planowych dlaczego Łukasza zmienili?
kur wa nawet dzieciaka się czepiają,żałiśni jesteście...typowe u debilnych polakó. Ja ją lubię,fajnie gra :)