PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Dobra, ja wiem że to tylko dziecko, ale na litość boską.... Jak można kogoś takiego zatrudnić w telewizji?

teenspirit

no, ja też się z Tobą zgadzam. Ta dziewczynka na oko ma jakieś 5 lat i jak już kiedyś pisałam, rozumiem, że są spokojne dzieci, ale ona cały czas tylko siedzi i rysuje. Znam kilkoro dzieci w podobnym wieku i wszystkie są ruchliwe, głośne, wszędzie ich pełno. A ona nic, tylko siedzi.

bells...98

jest super ! ;D

bells...98

Jest spokojna i to jest ważne a nie co dzieci biegają wszędzie i ryczą, takich nie znoszę!

ocenił(a) serial na 1
sebastian22221

a ja kona zarecytowała Budzynowi że chce żeby on byl jej tatą XD

użytkownik usunięty
sebastian22221

sebastian22221 wiemy że oglądasz stare epizody więc mam pytanie: Czy Norbert żył gdy Ania się urodziła?
Co do Ani to mogli by dać jej więcej kwestii, to takie milczące dziecko że aż strach.

Tak Norbert żył gdy Ania się urodziła, były chrzciny kiedy wszyscy przyjechali do Wojciechowskich poza Marią która czekała na Krzysztofa, wtedy to uśmiercili Zduńskiego, Norbert dopiero później umarł.

użytkownik usunięty
sebastian22221

Już pamiętam, dzięki, wtedy to Maria zbiła zdjęcie małżeńskie (zły omen) podczas sprzątania.

Tak dokładnie, to był ostatni odcinek z Krzysztofem, Norbert żył jeszcze gdy Łukasza grał ten drugi aktor i zjawił się jego brat Tadeusz.

użytkownik usunięty
sebastian22221

W serialu chyba nie często zmieniają aktorów 1,2 planowych dlaczego Łukasza zmienili?

teenspirit

kur wa nawet dzieciaka się czepiają,żałiśni jesteście...typowe u debilnych polakó. Ja ją lubię,fajnie gra :)

ocenił(a) serial na 1
teenspirit

Ania jak Ania, ale ta Zosia...?! Co to w ogóle jest za poczwara?