Matka co chwila ma nowego faceta, wszyscy kolesie na nią lecą ( nie zdziwię się jeśli niedługo i kobiety będą się nią interesować)
a biedna jej córcia co chwila dostaje nowego ''tatusia''
Wyglądało na to że Sędzinka zostanie z budzyńskim ale oczywiście nie....
No i Anulka będzie mieć kolejnego tatusia
mnie strasznie irytuje w ogóle ta ania. dadza jej dwa zdania do powiedzenia a i tego nie potrafi wiarygodnie zagrać. ma z 5 lat już a cały czas mowi i sepleni jak niemowlę. jakby udawała dzidziusia. mogąłby marta miec tylko jedno dziecko. łukasza. i bylob z głowy. w serialu jest stanowczo za duzo malenkich dzieci, z ktorymi pewnie ciezko sie pracuje. a czytałam ze te dzieci, jak natalka, mateusz, czy ta głupia julka wroblewska zarabiaja około 15 tyś zł na miesiac. a za co ? ze powiedza "dziadku, zagrajmy w szachy". czy to jest normalne?
ta Julka to już w ogole porazka, nie dosć, ze gra strasznie sztucznie to jeszcze zachowuje sie jak ksiezniczka ktora jest pepkiem swiata . No cóz jaki kraj takie dziecięce gwiazdy. Amerykanie maja genialna Dakote Fanning, a my takiego drewniaka jak Julka z M jak miłość
dokładnie.. wielka mi księzaniczka.. to ze ma blond włosy jeszcze nie czyni jej kimś lepszym od innych dzieci
Moim zdaniem dziewczynka zachowuje się jak pięciolatka... Chyba macie za duże wymagania, co do jej gry aktorskiej?
A może te dzieciaki dostają te domniemane 15 tys. za straty moralne, za to że ludzie (nawet na filmwebie) wyzywają je od przebrzydłych dziwek i debili z wodogłowiem, a nawet grożą śmiercią tylko za to, że miały czelność pojawić się w jakimś podrzędnym serialu i powiedzieć "dziadku, zagrajmy w szachy"? Jeśli chcecie doszukiwać się absurdów i bezczelności to zacznijcie od filmwebu i siebie samych, a dopiero później zajmijcie się tymi, którzy zarabiają więcej od was.
Akurat nie w tym wątku, ale nieraz aktorka grająca np. Natalię była wyśmiewana... Wystarczy wejść na jej profil...