PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

A w zasadzie kilka pomysłów:niech zrobią polski serial,którego akcja będzie się rozgrywać np.w agencji towarzyskiej,ośrodku odwykowym dla narkomanów (ewentualnie dla alkoholików) lub w zakładzie pogrzebowym itp.Można też zrobić serial o złym księdzu który z pieniędzy na tacę kupił sobie drogie auto i jeździ po pijaku do kasyna i na panienki.Teraz apel do producentów,scenarzystów i reżyserów:możecie wykorzystać moje pomysły,w zamian chcę tylko 10% zysków z serialu.Ale i tak wiem,że nie skorzystacie z tych pomysłów bo nie macie jaj.Boicie się,że polskie katolickie społeczeństwo by was za taki serial zlinczowało.

Znawca kina

Skończmy już z tymi mdłymi serialami dla emerytek,zróbmy coś pikantnego i kontrowersyjnego !

Znawca kina

Good Plan

ocenił(a) serial na 1
Znawca kina

Dorzucam też spin-off M j miłość: Agnieszka na stałe zostaje w Szczecinie. Mężczyźni nawet tam nie mogą jej się oprzeć. W dodatku zakochuje się w niej dużo Niemców. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie fakt, że kobieta każdego swego kochanka zabija. :D Co do tytułu, to można zerżnąć z tvn i nazwać go " Agnieszka".

ocenił(a) serial na 4
xKocimietka

"Agnieszka co nie chciała niejednego Niemca" :D