Nie rozumiem fenomenu Agnieszki w tym serialu. Kobieta w miarę ładna, ale w tym serialu są nieporównywalnie piękniejsze aktorki pod względem twarzy np. Kasia, Mirka albo chociażby Magda, że o figurze nie wspomnę. Charakter czy intelekt też nie wyróżniający jak na panią prokurator, która nawiasem mówiąc w ogóle się nie zajmuje swoim fachem w tym serialu tylko miota się od faceta do faceta. Andrzej, Werner, Tomek, brat Tomka, syn brata Tomka, no ludzie! Nieco mi to przypomina fenomen nomen-omen Agnieszki z Klanu. Też niezbyt piękna, zgrabna i bystra a wyrywa połowę Warszawy. To już nawet nie jest ciekawe, bo można przewidzieć, że jeśli pojawi się jakiś nowy gościu w serialu to wiadomo, że w kontekście fascynacji panią prokurator.
Może ma to słyne nieuchwytne 'coś '?
Ja Agnieszkę lubie -Magalena Walach budzi moją sympatię i ma taką orginalną urodę -przypomina Anie z Zielonego Wzgórza.
ja uwielbiam Panią Walach za urodę za Iwę w pensjonacie pod różą za M jak miłość i za Lucynę w Alexie oraz że mam od niej autograf napisałam do niej w listopadzie i pod koniec listopada przesłała mi swoje zdjęcie z autografem a co do urody to masz rację
Ostatnio Goska się wkurzyła na Agnieszkę i wyprosiła ją z mieszkania. Już dawno powinna była to zrobić
Gośka jest głupia jak but i egoistka zresztą aż rzygać mi się chciało jak Agę wywaliła bo ją bardzo lubię bo ją Magda Walach gra
Ta Gosia to rzeczywiście egoistka. Chce mieć Tomka tylko dla siebie. Nie chce się nim podzielić nawet ze skrzywdzoną Agnieszką.
Mogłaby wziąć pod uwagę, że Agnieszka jest samotna i potrzebuje faceta.
No i jak mogła ją wyprosić z mieszkania. Powinna ją tak jak dotąd zaprosić do środka, wypić wspólnie kawkę, spróbować tych ciasteczek i dalej się z nią kumplować.
I jeszcze pomóc jej przy tym zalanym mieszkaniu
Tu Agnieszka, i tu Agnieszka - i masz odpowiedź. :D
One dwie robią za takie powiatowe femme fatale.
Uroda to rzecz gustu, takich jak Kasia, Magda i Mirka jest na pęczki. Agnieszka (ruda) jest przynajmniej naturalna i oryginalna (piegi). A w przeciwieństwie do klanowej Agnieszki - nie puszcza się. Jak dla mnie to już Gośka i Martusia są wersjami klanowej Agnieszki.
Pomyliło mi się - nie z bratem Tomka, tylko z bratankiem.
Dobra, użyłam złego słowa - nie będą się puszczali, lecz uprawiali miłość cielesną. Jakby powiedział prof. Deptuła z Klanu :P:P
Agnieszka mogłay sobie kogoś starszego znaleźć
Vanessa ma racje ta postac się wyłacznie puszcza! Najpierw się pusciła z facetem Martuni, teraz uwodzi zonatego tomka, jego brata i jego syna i jeszcze tego adwokata Wernera! Oczywiście udaje niewiniątko, ale ciągle wydzwania do tomka, bo jej się pralka zepsuła itp!Zapomniałam, że z tomkiem też się już całowała. W przyszłym tygodniu ma sie przespać z tym Marcinem, a potem go rzucić po jednej nocy. Puszczaaaalska. A co do samej aktorki. to uwazam, że jest ona bardzo ładna, eteryczna, intrygująca, ale to moje kobiece zdanie, nie wiem jak panowie ją odbierają
Taa, a Oni wszyscy niby święci.
Werner - który korzysta z usług agencji towarzyskiej
Andrzejek przed Agnieszką miał dużo panienek i jeśli już to wina leży po obu stronach a nie tylko Jej. Jego "bohaterski czyn" w uratowaniu życia Ani - czyli coś co zaszkodziłoby Jego karierze. Swojego syna miał gdzieś. Agnieszka Go nawet nigdy nie lubiła. Poza tym męski odpowiednik Gosi.
Marcinek - czyli ten który wyrywa starsze kobiety dla łatwiejszego "zarobku"
Gosia - która ciągle wypomina Tomkowi pocałunek z kochaną siostrunią (największa puszczalska), nie ma prawa moralizować kogokolwiek.
Piegi są boskie. :)
Nigdy nie zrozumiem kobiet które się ich wstydzą i próbują maskować makijażem.
No, może dlatego dla mnie jej uroda jest dyskusyjna, bo nigdy nie podobał mi się typ Ani z Zielonego Wzgórza.