PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Nie rozumiem fenomenu Agnieszki w tym serialu. Kobieta w miarę ładna, ale w tym serialu są nieporównywalnie piękniejsze aktorki pod względem twarzy np. Kasia, Mirka albo chociażby Magda, że o figurze nie wspomnę. Charakter czy intelekt też nie wyróżniający jak na panią prokurator, która nawiasem mówiąc w ogóle się nie zajmuje swoim fachem w tym serialu tylko miota się od faceta do faceta. Andrzej, Werner, Tomek, brat Tomka, syn brata Tomka, no ludzie! Nieco mi to przypomina fenomen nomen-omen Agnieszki z Klanu. Też niezbyt piękna, zgrabna i bystra a wyrywa połowę Warszawy. To już nawet nie jest ciekawe, bo można przewidzieć, że jeśli pojawi się jakiś nowy gościu w serialu to wiadomo, że w kontekście fascynacji panią prokurator.

użytkownik usunięty
Akara_blekitna

Może ma to słyne nieuchwytne 'coś '?
Ja Agnieszkę lubie -Magalena Walach budzi moją sympatię i ma taką orginalną urodę -przypomina Anie z Zielonego Wzgórza.

ocenił(a) serial na 5

ja uwielbiam Panią Walach za urodę za Iwę w pensjonacie pod różą za M jak miłość i za Lucynę w Alexie oraz że mam od niej autograf napisałam do niej w listopadzie i pod koniec listopada przesłała mi swoje zdjęcie z autografem a co do urody to masz rację

Akara_blekitna

Ostatnio Goska się wkurzyła na Agnieszkę i wyprosiła ją z mieszkania. Już dawno powinna była to zrobić

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Gośka jest głupia jak but i egoistka zresztą aż rzygać mi się chciało jak Agę wywaliła bo ją bardzo lubię bo ją Magda Walach gra

kinomanka_13

Ta Gosia to rzeczywiście egoistka. Chce mieć Tomka tylko dla siebie. Nie chce się nim podzielić nawet ze skrzywdzoną Agnieszką.
Mogłaby wziąć pod uwagę, że Agnieszka jest samotna i potrzebuje faceta.

No i jak mogła ją wyprosić z mieszkania. Powinna ją tak jak dotąd zaprosić do środka, wypić wspólnie kawkę, spróbować tych ciasteczek i dalej się z nią kumplować.
I jeszcze pomóc jej przy tym zalanym mieszkaniu

ocenił(a) serial na 4
Akara_blekitna

Tu Agnieszka, i tu Agnieszka - i masz odpowiedź. :D

One dwie robią za takie powiatowe femme fatale.

Akara_blekitna

Uroda to rzecz gustu, takich jak Kasia, Magda i Mirka jest na pęczki. Agnieszka (ruda) jest przynajmniej naturalna i oryginalna (piegi). A w przeciwieństwie do klanowej Agnieszki - nie puszcza się. Jak dla mnie to już Gośka i Martusia są wersjami klanowej Agnieszki.

stoneofnovalue

Puściła sie z Andrzejem, a teraz jeszcze puści się z bratem Tomka

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Ona wolna, on wolny - gdzie tu "puszczanie się" ?

andre_

Pomyliło mi się - nie z bratem Tomka, tylko z bratankiem.
Dobra, użyłam złego słowa - nie będą się puszczali, lecz uprawiali miłość cielesną. Jakby powiedział prof. Deptuła z Klanu :P:P

Agnieszka mogłay sobie kogoś starszego znaleźć

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

A czy seks to coś złego ?

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

no właśnie są wolni więc czego się czepiasz

kinomanka_13

Vanessa ma racje ta postac się wyłacznie puszcza! Najpierw się pusciła z facetem Martuni, teraz uwodzi zonatego tomka, jego brata i jego syna i jeszcze tego adwokata Wernera! Oczywiście udaje niewiniątko, ale ciągle wydzwania do tomka, bo jej się pralka zepsuła itp!Zapomniałam, że z tomkiem też się już całowała. W przyszłym tygodniu ma sie przespać z tym Marcinem, a potem go rzucić po jednej nocy. Puszczaaaalska. A co do samej aktorki. to uwazam, że jest ona bardzo ładna, eteryczna, intrygująca, ale to moje kobiece zdanie, nie wiem jak panowie ją odbierają

milenasy

Taa, a Oni wszyscy niby święci.
Werner - który korzysta z usług agencji towarzyskiej
Andrzejek przed Agnieszką miał dużo panienek i jeśli już to wina leży po obu stronach a nie tylko Jej. Jego "bohaterski czyn" w uratowaniu życia Ani - czyli coś co zaszkodziłoby Jego karierze. Swojego syna miał gdzieś. Agnieszka Go nawet nigdy nie lubiła. Poza tym męski odpowiednik Gosi.
Marcinek - czyli ten który wyrywa starsze kobiety dla łatwiejszego "zarobku"
Gosia - która ciągle wypomina Tomkowi pocałunek z kochaną siostrunią (największa puszczalska), nie ma prawa moralizować kogokolwiek.

stoneofnovalue

Święci nie są. A ona też nie

ocenił(a) serial na 4
stoneofnovalue

A serial nazywa się "M jak miłość" ...

... wolna miłość :)

Vanessa100

Sorry, nie z bratem Tomka, ale z bratankiem

stoneofnovalue

Więc piegi są takie fajne?

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Piegi są boskie. :)

Nigdy nie zrozumiem kobiet które się ich wstydzą i próbują maskować makijażem.

stoneofnovalue

No, może dlatego dla mnie jej uroda jest dyskusyjna, bo nigdy nie podobał mi się typ Ani z Zielonego Wzgórza.

Akara_blekitna

Moim zdaniem śliczna z Niej kobieta. Ma w sobie coś fascynującego...

Akara_blekitna

"Miota się od faceta do faceta: Andrzej, Werner, Tomek, brat Tomka, bratanek Tomka" - niedługo to i syn Tomka, Wojtuś zacznie podrywać Agnieszkę :D