4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52101
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

GŁOSUJCIE NA "1"!!!

użytkownik usunięty

Żeby taki SYF miał tutaj na FW taką wysoką średnią? To już przechodzi ludzkie pojęcie!

ocenił(a) serial na 1

Popieram , dzisiaj zamiast ligi mistrzów ,leci ten syf :( .

ocenił(a) serial na 10
Pezo

Jak Ci kolego nie pasuje to nie musisz oglądac. Swoja droga, ciekawe jakie filmy taki "koneser jak Ty" lubi. Nie zdziwilabym sie gdybys nawet podstawowki nie skonczyl...

użytkownik usunięty
jelonek3000

Hej jelonek3000, widzę że jesteś osobą o bardzo nędznej kondycji umysłowej.

jelonek3000

jelonek3000, ty to w ogóle jesteś znawca... Tandetne ścierwo "M jak miłość" oceniasz na 10, a genialnego, poruszającego i wstrząsającego "Człowieka słonia" na 1, równując go z "Modą na sukces"...

jelonek3000

Tak rzeczywiście, M jak miłość to serial wyłącznie dla inteligentnych i wykształconych ludzi...

ocenił(a) serial na 1

Popieram i daje 1.Takie gówno dla ma taka ocenę buahahaha trzeba to zmienić ludziska do roboty :P:P:P:P:P:P:P:P

ocenił(a) serial na 1

ja mam jeszcze jeden minusik do kolekcji ^^
-to dziadostwo nigdy sie nie skonczy i jeszcze pewnie nas przezyje

ocenił(a) serial na 2

syf? najlepszy serial obyczajowy..., ogląda go najwięcej osób i 3 razy podrząd wygrał telekamery...
Zła gra aktorów, nie są oni może rewelacyjni (szczególnie Marysia), ale na pewno gra aktorów stoji na wyższym poziomie niż choćby w pierwszej miłości, czy klanie...
Ogółem najlepszy serial OBYCZAJOWY... (jak już powiedzialem),
a jeżeli ktoś ogółem nie lubi seriali obyczajowych to nikt nie każe mu tego oglądać... ja też za tym gatunkiem nie przepadam, ale akurat m jak miłość jest w miare przyzwoita... (da się oglądać)

użytkownik usunięty
wn_0000

bo większość osób, które go oglądają to osoby o nędznej kondycji umysłowej bez wykształcenia (a takich osób w naszym kraju jest bardzo dużo)

użytkownik usunięty

Dajcie spokój po co zaniżać oceny filmom. Jeżeli jest słaby to daj tyle na ile zasługuje a nie tyle by obniżyło średnią. Ja zwyczajnie tego nie oglądam i nie mam problemu.

ocenił(a) serial na 1
wn_0000

Tyle osób to ogląda bo o tej porze w TV nic nie ma.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Bolszo

To Zlozyciel Teamtau nazywa moja rodzine od teapkow (chociaz wszyscy skonczyli studia) nie zycze sobie takich uwag nie podoba ci sie ten serial to spoko ale nie wyzywaj innych co ten serial ogladaja tepaku

ocenił(a) serial na 4

A moze to sie po prostu ludziom podoba? Czy wszystkie seriale według was ogląda sie z nudy? Serial jest bardzo fajny i duzo osób go lubi a 6.coś to wcale nie jest taka wysoka średnia chce powiedziec. Chyba ze sie zmieniła od czasu Twojego wpisu.

Arianne

Chodzi o to, że ocena 6,67 to pomiędzy 'niezły' a 'dobry'... A ten nędzny serial na tak wysoką średnią normalnie nie zasługuje...

Gladka

Przecież tego nie oceniają krytycy filmowi tylko wielbiciele i przeciwnicy tego serialu!!! A wielbicieli ma dużo więc bardzo niskiej średniej mieć nie może.

użytkownik usunięty
Izu17

Adminie! Czemu zablokowałeś mój wpis? Niby co ja tam takiego niezgodnego z regulaminem napisałem? Jedyne co tam zrobiłem to zaprzeczyłem wypowiedzi Bolsza, który używa wylgaryzmów częściej niż ja.

użytkownik usunięty

Dałem 1 , nie tylko za to że jest emitowany ale też za to że to coś wydano na DVD i wydaje się nadal , co następne : ZŁOSTOPLCY czy PLEBANIA ?

użytkownik usunięty

ten wyświechtany gniot powinien już dawno zejśc z anteny...apeluje do jego twórców aby nieraczyli już więcej pożądnych ludzi tą nieudaną "produkcją" i czym prędzej zakazali jej emitowania w obawie o zdrowie niektórych widzów

użytkownik usunięty

Nie wierzę w to że to gówno będzie się ciągnąć dalej.
"Wszystko co ma początek, ma i koniec" jak mawiał Agent Smith z Matrixa.

m jak miłość jedyną drogą dla kraju!! Nawet sz. p. Giertych czasem obejrzy :)

Moja mama zawsze płacze gdy to ogląda ;(
Normalnie jak przy Niewolnicy Izaurze i innych telenowelach.
Z A Ł O S N E

Nara Cameron, powiem, że jesteś jedyną osobą, z którą mogę się zgodzić (w swoim życiu).

użytkownik usunięty

Nie przesadzajcie... Nie taki syf... Można się pośmiac...

ocenił(a) serial na 1

Brawo!!! :) Czy ktoś tu napisał, że szanowny kolega z podstawówki? Niuu, a to właśnie serial oglądany głównie przez dzieciaki poniżej 13-tego roku życia :/. Ha, moja babcia nawet mówi, że "to chłam" i "do dupy" :)

Pozdrawiam wszystkich antyfanów tego jakże ujmującego serialu :)
To jest gorsze niż "Klan" :))

ocenił(a) serial na 10

jak nielubisz tego serialu to sie nieudzielaj kolego,jak go nelubisz to tu niewchoc i niewypisuj takich głupot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
karolusia_2

Idąc twoim tokiem rozumowania, każdy film na Filmweb miałby ocenę przynajmniej 8/10... bo byłby oceniany wyłącznie przez zagorzałych fanów. A tacy zawsze się znajdą.

użytkownik usunięty
gongor

drażni mnie to że Klan ma taką sprawiadliwą średnią - nie wiele powyżej 3, a ten SYF taką zawyżoną.

ocenił(a) serial na 1

Cameron brawo tylko jedna uwaga ludzie oglądają ten syf bo lubią popatrzeć na coś co się nie spełni na coś czego sami nie mieli i wogóle a tak poza tym dla ciebie konesera sztuki specjalna gratka 16 listopada w gazecie wyborczej "Tańcżacy z Wilkami" za 6 zł

jak wam się nie podoba to nie oglądajcie. syf? myślę, że tu troszkę przesadziłeś. ponad 9 mln polaków ogląda ten serial!
denna fabuŁa? tu również się mylisz. Wątki Marysi-Radosza-Artura czy Małgosi i Tomka lub Marka, a nawet praktycznie nic nie wnoszący do serialu wątek podpalacza jest ciekawy!
sztuczna gra aktorów? tak naprawdę o co ci chodzi? aktorzy świetni, świetnie grają NORMALNYCH LUDZI! to nie jest gladiator czy harry potter by mówić ,,sztuczna gra aktorów". oni grają NORMALNYCH LUDZI. Tak jak ja, ty czy oni!
ja uważam, że film jest ciekawy, już napewno lepszy od tych innych pożal się boże seriali (Złotopolscy)!!!

użytkownik usunięty
kacperpiotrkow2

Grają zwykłych ludzi, to fakt, ale robią to dennie. A wiesz, jak wygląda to oglądanie przez 9 mln? Cytuję: "Kiedy wracam do domu, zmęczony, to włączam, niech leci". Trafiają się fajne wątki, ale słabo poprowadzone.

ocenił(a) serial na 7

dobra zamknijcie się wszyscy antyfani m jak miłość.
to co robicie to spam. wszyscy jesteście niżsi intelektualnie, bo specjalnie dajecie 1 aby zaniżyć ocenę serialu. a TEN serial nie zasługuje na 1 , dajcie chciaż 4 jak już. przecież w tym serialu coś jest.
żeby tak od razu dawać 1. jesteście jacyś nienormalni? no chyba tak. ale mnie tacy ludzie jak wy denerwują.

tak, tak. 9 mln ludzi wraca z pracy i włączają niech leci :/ . z czego 1 mln zapomina wyłączyć telewizor, tak? sorry ale jesteście śmieszni. :/

ocenił(a) serial na 1

zgadzam się shit jakich mało. Większość aktorów to sam plastik, fabuła już się tak ciągnie. Polecam oglądać dla tych którzy mają problemy z żołądkiem. ;| bleee

użytkownik usunięty

Już dawno zagłosowałem na 1. Ten shit nie zasługuje na nic więcej - chociaż wielka szkoda, że nie ma ujemnych ocen. Bo z pewnością bym z nich skorzystał.

ocenił(a) serial na 7

aleś ty jest głupi. :/

użytkownik usunięty
Aniass_La_Ct

Cóż za fascynująca i rozbudowana wypowiedź poparta szeroką argumentacją...
A najlepszy był ten tekst parę postów wyżej - "dajecie 1, nienormalni jacyś jesteście?". I widzę, że twoim zdaniem stwierdzenie, że nie lubi sie M jak Miłość jest SPAMEM, tak?

Przykro bardzo, ale 1/10 to jedyna możliwa ocena, na jaką ta szmira zasługuje.

ocenił(a) serial na 7

a jak mam zargumentować to, że jesteś głupi? jesteś głupi i tyle. Tak, daj 1 serialowi M jak miłość ,a Modzie na sukces 5/10.

Co do Spamu to źle zrozumiałeś moją tamtą wypowiedź, ale to już tylko twój problem.
Uważam że M jak miłość jest fajnym serialem i nie jest szmirą. mnie naprawde tacy ludzie jak ty denerwują.
dobrze to może ty zargumentujesz dlaczego dajesz temu serialowi 1/10? tylko nie pisz że taka szmira zasługuje na taką ocenę.(według twoich słów) ??

użytkownik usunięty
Aniass_La_Ct

A jak ty zaargumentujesz to, że dajesz temu serialowi wyższą ocenę? "Moda na Sukces" zasługuje na takie samo 1 jak "M jak Miłość", więc łaskawie nie wciskaj mi kitu że oceniam ją wyżej. Twoja dyskusja polega na stwierdzeniu że "jesteś głupi" i tyle. Naprawdę, rozbudowany poziom merytoryczny i fascynująca argumentacja powala.
Też ci mogę powiedzieć, że mnie tacy ludzie jak ty denerwują, bo bronicie czegoś, co nie ma praktycznie w sobie żadnej wartości. A najlepsze są te masowe prowokacje, w których ktoś próbuje przedstawiać ten pseudo-serial jako arcydzieło telewizji. Żal.

Argumenty? Proszę bardzo:

1. Aktorstwo - można tu w ogóle mówić o aktorstwie? Sytuację może miejscami ratuje Pyrkosz, który jest po prostu dobrym aktorem, ale reszta to jedna wielka tragedia. Szczególnie jeśli chodzi o Mroczków i Cichopek, którzy prezentują ze sobą poziom ABSOLUTNEGO DNA. To nie jest aktorstwo, to jest obraza dla aktorstwa.

2. Postacie - charaktery są albo niesamowicie wkurzające, albo zupełnie bezbarwne. "M jak Miłość" jest chyba rekordzistą i niekwestionowanym zwycięzcą w kategorii "stwórz serial z postaciami które sprawią, że widz ma ochotę rzucić cegłą w telewizor".

3. Dialogi na poziomie "Klanu" - równie sztuczne. Masakrycznie sztuczne.

4. Fabuła - no... w zasadzie to wspólną cechą seriali obyczajowych, telenowel czy innych jak je zwać tak je zwać, jest BRAK fabuły, więc nie za bardzo jest o czym gadać. Choć oczywiście nie brakuje "zaskakujących zwrotów akcji", w rodzaju: tam się schodzą, tam się rozchodzą, tamci się zakochują, tamci rozwodzą, a tamten okazał się gejem. Potwornie ekscytujące...

Ogólnie? Na tym serialu można się albo niesamowicie wynudzić, albo niesamowicie wkurzyć, ale ja osobiście polecam wyłączyć telewizor.

ocenił(a) serial na 7

właśnie na to czekałam. jak oceniasz Mode na sukces. Mode oceniasz na 1/10 jak m jak miłość.? Jezu.
właśnie daje serialowi wyższą ocene(chociaż chyba jeszcze jego nie oceniłam) gdyż jest lepsze od MOdy. m jak miłośc nie zasługuje na taką ocene jak moda, która to właśnie zasługuje na 1/10.

Aniass_La_Ct

Nie oglądam tego ale niestety miałem styczność z tymi serialami kiedyś aż za dużą ;(

żadna argumentacja.

1. Aktorzy grają na poziomie swoich zdolności, i są naprawdę świetni co po niektórzy :/ Punkt dla mnie
2. Postacie są... postaciami. Artur Rogowski to nie jest Gladiator, a Staszek to nie Harry Potter. Czegoś się spodziewał po polskim SERIALU? Predatora? Punkt dla mnie.
3. Masz rację. Punkt dla ciebie.
4. Aaach... oczywiście... nie ma fabóły WOGÓLE! <sarkazm> Wątek Uli i jej przyszłości, miłosny wątek Pawła i Majki, wątek Majki i jej ojca, wątek Doroty i Michała... to nie są wątki, a co za tym idzie... to nie jest fabóła - prawda? <sarkazm> :/ Punkt dla mnie

3 do 1 dla mnie :P
To co piszecie to jeden wielki nonsens...

ocenił(a) serial na 1
kacperpiotrkow2

Srednia wciąż około 6, to za dużo.

Od siebie zauważę tylko jaką ten serial ma rewelacyjną muzykę, williams i za sto lat by takiej nie wymyślił, Morricone za dwieście, a Vangelis to nigdy, może tylko "maestro" Rubik byłby w stanie stworzyć coś podobnego.

_Andrzej_

kurde, serial jak serial - to nie jest musical! :/ a czegoś się spodziewał??! :/

użytkownik usunięty
kacperpiotrkow2

Jasne, twoja argumentacja lest lepsza.

1. Aktorzy grają na poziomie swoich zdolności... zgadzam się, problem w tym że w przypadku zdecydowanej większości z nich możeby zaobserowować całkowity brak owych zdolności.

2. Postacie są postaciami. Wkurzającymi, bezbarwnymi, bezcharakterowymi, do bólu sztucznymi, ale w końcu są postaciami.

3. :-)

4. "Wątek Uli i jej przyszłości, miłosny wątek Pawła i Majki, wątek Majki i jej ojca, wątek Doroty i Michała..." - ty to nazywasz FABÓŁĄ? No fabóła to może i jest... bo FABUŁA na pewno nie :)

to jest dopiero jeden wielki nonsens...

ocenił(a) serial na 7

to jest serial. i jest dużo fabuł. chyba byś nie chciał aby były 2 czy 3? tam są różni bohaterzy, dlatego jest więcej wątków. :/

ocenił(a) serial na 1
Aniass_La_Ct

no bardzo rozni "bohaterzy"...

ocenił(a) serial na 1

ja daje "1" miedzy innymi za to, ze takie szmaciarze jak Mroczki i nnie cwele bez wyksztalcenia aktorskie dostają takie ciezkie pieniadze za swoje "popisy", co gorsze - publiczne pieniadze...

ocenił(a) serial na 7
shamar

w ogóle nie wiem o czym ty pierniczysz chłopie.