4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52101
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

GŁOSUJCIE NA "1"!!!

użytkownik usunięty

Żeby taki SYF miał tutaj na FW taką wysoką średnią? To już przechodzi ludzkie pojęcie!

ocenił(a) serial na 1
Aniass_La_Ct

widocznie masz za niskie IQ, mimo tych literowek ktore walnalem chyba latwo zrozumiec co napisalem...

ocenił(a) serial na 7
shamar

to powiedz jakie tobie wyszło to potem porozmawiamy i swierdzimy kto jest mądrzejszy.

eh jakby IQ miało w tej sprawie jakieś znaczenie.

ocenił(a) serial na 1
Aniass_La_Ct

Gorszego seialu to chyba nie ma strasznie mnie denerwuje. Ta idealna sztuczna rodzinka jest nie do zniesienia 1 na 10 to jedyna możliwa ocena dla tego serialu. Powinni go dawno zdjąć ale jak widzimy ma on też jakiś fanów?????? Którzy walczą do upadłego broniąc swój serial różnymi bezsensownymi argumentami.

ocenił(a) serial na 1
Billy_Jean

są gorsze na bank... heh, ale widzisz Alysso (chyba dobrze pisze) ja np. nie znosze Miodowych Lat...(wiesz ocb)...hehe

ocenił(a) serial na 1
Aniass_La_Ct

no ma kobietko bo skoro pytasz "o czym ja piernicze" to chyba nie zalapalas tego co napisalem... nie bylo moim celem na pewno obrazanie Cie... taka raczej luzna, slowna wycieczka ...:)

ocenił(a) serial na 7
shamar

która rzeczywiśćie udowodniła że jesteś znawcą seriali.
no sorry..
xD

ocenił(a) serial na 1
Aniass_La_Ct

ale ja nigdzie nie pisze ze jestem znawcą seriali - pisze ze ten jest bardzo zly i ze "grają" w nim;oprocz aktorów; takie koszmarki jak Mroczkowie (bez zadnego wyksztalcenia aktorskiego); ponadto placi im sie za te "popisy" ogromne pieniadze a jak wiemy to jest serial w tv publicznej...

ocenił(a) serial na 1
shamar

shamar najpierw obrażasz serial od najgoszych potem piszesz się mnie czepiasz niewiem zbytnio o co ci chodzi. Ja lubię Miodowe lata bo można się pośmiać oglądając ten serial chociaż M jak miłość też jest śmieszne tylko trochę inaczej

ocenił(a) serial na 1
Billy_Jean

gdzie sie Ciebie czepiam ???
niewazne... widze ze trudno mnie zrozumiec...

ocenił(a) serial na 1
shamar

Mi trochę tak
za krótki))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 7
shamar

Shamar, radziałabym nauczyć Ci się tak pisać, aby inni cię rozumieli.
:D
Ucz się , ucz.

ocenił(a) serial na 1
Aniass_La_Ct

kto ma zrozumiec , zrozumie... kto nie rozumie to nie zrozumie...

ocenił(a) serial na 7
shamar

refleksja..wszystko można zrozumieć jeśli chcesz to zrozumieć.
dżołk.

Takie cienkie tematy nawołujące do nabijania ocen powinny być usuwane ;]