PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

...tak 5-6 lat temu, to może w pamięci by został jako średni i do obejrzenia polski serial. Teraz niestety to słaby serialik, wątki ciągnięte na siłę, bohaterowie nie wiadomo skąd i ich wątki nie wiadomo po co. Czasami jak włączę to aż mnie poraża. 5/10 dla tego serialu za to, że na początku był całkiem przyjemny

ocenił(a) serial na 5
debra_filmweb

sam jesteś słaby i nie znasz się na serialach

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

No to widocznie większość ludzi jest słabych, ale niech będzie Twoja racja

debra_filmweb

To jest problem wszystkich (nie tylko polskich) przydługich seriali. Każda produkcja startując, ma pootwierane pewne "wątki początkowe". Po ich zakończeniu, zamiast zamykać produkcję, zaczyna się cudowanie, byle tylko jakoś zapełnić akcję...

ocenił(a) serial na 4
Prunio

Jest "oglądalność" to trzeba ciągnąć, tak to niestety się kręci.

ocenił(a) serial na 1
andre_

Przecież teraz to totalne DNO nie mają już czego kręcić,jedna scena z idiotycznym Mateuszkiem i jego zabawie w podchody,druga scenka o Madzi która jest nieporozumieniem,i oczywiście Mroczki.Nie ma już wątków zakończcie ten serial.

debra_filmweb

zgadzam się z toba!!!!
tez miałam cos podobnego napisać, serialu juz dłuższy czas nie oglądam bo jest strasznie nudny!!!!! na siłe wprowadzane nowe postaci i wątki!
juz długo przed smiercią hanki serial wiał nudą (stąd podejrzewam decyzja kożuchowskiej - słuszna!!) , Hanka z córeczkami ciągle narzekała na brak pieniędzy a wszystkie super ubrane i ufryzowane, ciągle to na wakacje to na zakupy, z biedy buty i nowe plaszczyki kupowała....
na krótko wróciłam z oglądaniem na okoliczność śmierci hanki i na krótko po - rozczarowało mnie to jak potraktowano jej smierc. scenarzyści specjalnie przesuneli akcje na kilka miesiecy po - bo obawiali sie ze co niektórzy "aktorzy" nie dadza rady, nie udźwigna tematu...

a teraz co, wczoraj obejrzałam tak gdzieś od połowy m wątkiem - mała wkurzająca zuza, wszystko inne przewidywalne i nuuuudne!! remonty, nowe ciuchy, buty a bohaterowie wiecznie narzekajacy na brak pieniedzy - bo chyba tak trzeba??? w polsce???

albo zakończcie to z honorem albo zmieńcie scenarzystów

urga

I bardzo dobrze, że po śmierci Hanki przesunięto akcję na kilka miesięcy po, bo oszczędzili nam smutnych i łzawych scen.

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

A 'aktorom" ciężkiej pracy przy ich nagrywaniu.

debra_filmweb

Według mnie dobrze że się jeszcze nie skończył, ponieważ w serialu pojawił się Marcin i jest na co po patrzeć, ale reszta to nuudaa