PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Pytam zupełnie poważnie. Wiem, że to słabi aktorzy i w ogóle, ale nie o to tu chodzi. Który z nich jest bardziej przystojny i dlaczego?

Pytanie oczywiście do dziewczyn (no chyba że znajdzie się tutaj jakiś facet, który jest............ fanem jednego z bliźniaków).

ocenił(a) serial na 6
buldok_

Wole Rafała ktory gra Pawła:)

buldok_

ja tam nic do nich nie mam, grają w serialu, do teatru się nie pchają a więc nie zabierają ról prawdziwym aktorom! jakby nie patrzeć przyczynili się do sukcesu m jak m i i to dzieki nim ten serial jest min tak popularny (kto nie zna braci Mroczek)! co do wyglądu to nie jestem fanką ich urody, ale myślę, że ten co gra Piotrka jest ciut przystojniejszy, ma jakieś takie ładniejsze rysy twarzy

buldok_

Najprzystojniejszy jest 3 brat.

wilkszary

trzeci bliźniak

buldok_

Piotrek jakby był nieco ładniejszy

buldok_

Paweł jest mniej - przepraszam za określenie - "dupowaty" i może dzięki temu lepiej mi się go ogląda. Ale żaden z nich nie jest przystojny -.-

buldok_

Jeden ch_uj :P Klony xP + Brzydale = serial nie fajny

buldok_

Zawsze wolałam Pawła i z charakteru, jaki gra i jakoś ogólnie lepiej się na niego patrzy, ale jeśli chodzi o urodę to żaden z nich nie jest przystojny.

użytkownik usunięty
DieCree

Kwestia gustu. Według mnie nie są za bardzo przystojni.. ale jeśli już to Paweł ładniejszy.

użytkownik usunięty
buldok_

Piotrek jest ładniejszy.
Ale z charakteru wolę Pawła.