PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52026
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Marcin i Agnieszka

użytkownik usunięty

Co myślicie o tej parze . Bo ja uważam że do siebie pasują i chcę ich jako para dla nich tylko oglądam serial . W
prawdziwym życiu też są pary gdzie kobieta jest starsza lub mężczyzna , a ich partnerzy są młodsi . Znam takie pary
gdzie różnica wieku wynosi 10 - 13 lat i są szczęśliwi

fajny wątek, bo ciągle w serialach pokazują tylko związki starszych facetów z młodymi kobietami, a tu mamy w końcu jakąś odmianę

milenasy

nie pasują do siebie ani pod względem wieku, ani charakteru,
marcin tylko pasuje do kasi i basta!

Salt88

to tylko serial i dla serialu ciekawszy jest wątek starszej kobiety i młodszego partnera niz zwązek rówiesników

milenasy

w tym związku to tylko śmierdzi sponsoringiem, bo nie wierzę że do końca Marcin jest w niej zakochany na pewno leci na jej kasę aby wygodnie żyć. a dla niej marcin jest bawidamkiem który zabija jej samotność. agnieszka dalej kocha się w tomku.

ocenił(a) serial na 3

Nie znoszę Agnieszki... wielka cierpiętnica, która wszystkich bierze na ofiarę :/

ocenił(a) serial na 5
robipati

ja chce żeby Marcin był z Agą bo to moja ulubiona postać, lubię też Kasię, ale Kasia sama nie wie czego chce.

ocenił(a) serial na 3
kinomanka_13

Prawdę mówiąc, kiedy pojawił się ojciec Marcina to myślałam, że to on ma być facetem dla Agnieszki-ofiary losu. Że niby taki starszy odpowiednik Tomusia :D

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

Raczej Kasia wie czego chce, ale sama widzi, że póki co nie ma sensu ładować się w związek bez przyszłości (bo Marcin jest zadłużony w starszej pani). Może za jakiś czas, kiedy Gosia ucieknie z byłym mężem do USA, Tomek zostanie sam to i Agnieszka nie będzie zawracała głowy młodemu Chodakowskiemu?

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

"zadłużony" to raczej w jakimś providencie ;)

ocenił(a) serial na 8
andre_

Akurat to miało mieć dwojakie znaczenie

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Zadłużony i zadurzony jednocześnie ? ;)

ocenił(a) serial na 8
andre_

No tak :) on nie miał przypadkiem pożyczonej kasy od Agnieszki? wszystko oddał? bo może nie w temacie jestem? :)

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Może liczył że odda w naturze ?