Co myślicie o tej parze . Bo ja uważam że do siebie pasują i chcę ich jako para dla nich tylko oglądam serial . W
prawdziwym życiu też są pary gdzie kobieta jest starsza lub mężczyzna , a ich partnerzy są młodsi . Znam takie pary
gdzie różnica wieku wynosi 10 - 13 lat i są szczęśliwi
fajny wątek, bo ciągle w serialach pokazują tylko związki starszych facetów z młodymi kobietami, a tu mamy w końcu jakąś odmianę
to tylko serial i dla serialu ciekawszy jest wątek starszej kobiety i młodszego partnera niz zwązek rówiesników
w tym związku to tylko śmierdzi sponsoringiem, bo nie wierzę że do końca Marcin jest w niej zakochany na pewno leci na jej kasę aby wygodnie żyć. a dla niej marcin jest bawidamkiem który zabija jej samotność. agnieszka dalej kocha się w tomku.
Nie znoszę Agnieszki... wielka cierpiętnica, która wszystkich bierze na ofiarę :/
ja chce żeby Marcin był z Agą bo to moja ulubiona postać, lubię też Kasię, ale Kasia sama nie wie czego chce.
Prawdę mówiąc, kiedy pojawił się ojciec Marcina to myślałam, że to on ma być facetem dla Agnieszki-ofiary losu. Że niby taki starszy odpowiednik Tomusia :D
Raczej Kasia wie czego chce, ale sama widzi, że póki co nie ma sensu ładować się w związek bez przyszłości (bo Marcin jest zadłużony w starszej pani). Może za jakiś czas, kiedy Gosia ucieknie z byłym mężem do USA, Tomek zostanie sam to i Agnieszka nie będzie zawracała głowy młodemu Chodakowskiemu?
No tak :) on nie miał przypadkiem pożyczonej kasy od Agnieszki? wszystko oddał? bo może nie w temacie jestem? :)