PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Jak podoba się wam ta "para"?Według mnie to wielka,straszna porażka,jakaś masakra.Oglądałam w ten wtorek serial M jak miłość i włączyłam właśnie w tym momencie,kiedy to Andrzej przychodzi do Marty "porywa" ją z kuchni, z dala od Henia i chce z nią uprawiać seks.Ale ta scena to koszmar!Brzydka i okropna,takiego czegoś to ja nie chcę ogladać.Na serio ten serial to już zszedł całkiem na psy(nie obrażając psów;)).Ta scena była okropna i wstrętna.
Ja jeszcze nie rozumiem jednego.Dlaczego przy tej Marcie kręci się tyle facetów,Andrzej,Szymon i kiedyś Tomek.Ona jest brzydka i nie cierpię jak mówi,jąka się strasznie.

plistek43

taak,też to widziałem jak budzyński prawie rzucił sie na marte,położył jak worek na łózku i chciał uprawiać seks-stwierdził że juz dłużej nie wytrzyma.A za drzwiami henio:))) nie no to już było poniżej pasa;żenada żenad;coś okropnego. Skoro oni już takie hujostwa dają w tej komedii to wcale bym sie nie zdziwił jakby za niedługo budzyński położył henia na stół ,wskoczył na niego,rozpiął spodnie i zaczął mu robić loda,,,,a z nimi w trójkącie marta i 4letnia anulka: śpiąca obok)))

plistek43

Macie rację. Ja to już naprawdę z zażenowaniem oglądam ten serial. Marta nie dość że jest brzydka to jeszcze niemądra. Widać że Andrzejowi chodzi najbardziej o seks, choćby wzorując się na wtorkowym odcinku.

wero.O

Marta to jest największa zagadka XXI wieku. I jakby powiedział Ferdek: 'to się nawet fizjologom nie śniło'. Przy tej brzydocie zawsze się kręcił jakiś wiernie czekający na nią mężczyzna: Jacek, Rafał, Szymon, Andrzej. Wypisałam tylko czterech tych najbardziej znanych. Scenarzyści cały czas wałkują jeden wątek: Martę i jej mężczyzn.

ocenił(a) serial na 7
sliniak13

też jej nie lubię...tej baby nie da sie lubić!

moniczka_28

nie lubię marty, a poza tym, to marta nie powinna być z andrzejem tylko z szymonem, ale to wcześniej, teraz powinien być szymon z sandrą, a tamta powinna zostać sama, łukasz z anką powinni się wyprowadzić henio też, a ona niech gnije sama w tym domuXD

lili11

ona jest brzydka bardzo