PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52003
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

hahaha!! nie moge z Natalki i jej "przyjaciela";]

cocoatea

a dlaczego oni nie odzywali się do siebie? Kolo obraził się, że dziewczyna z domu dziecka jest czy co? Inna sprawa, Ula ładniejsza od Natalki...

laleczka874

Natalka to bazyl jakich malo.

rustysword

natalka jest tak brzydka jak sztuka współczesna.

Co ty gadasz?Ja lubię sztukę współczesną;)A Natalia jest tragiczna...bleeeeeeee!
Ja myślę,że ten chłopak się nie odzywał do Natalki(dlaczego tak zdrobniale?) bo pewnie olśniło go i zakochał się w Uli.Heeeee?;)Bo ta sama mówiła śe żaden chłopak na nią nie spojrzy więc może tak to rozegrali.

cocoatea

Cała ta Natalka to jakas porażka. Ile ona ma w serialu lat? Bo zachowuje się na 12, razem z tą całą Ulką! Porażka!

aneba

Całe ta komedia jest badziewna. Marek i Hanka przygarneli najpierw tą sierotę Natalkę, a potem jak się Natalce zamarzyła Ula jako siostra, oczywiście, musieli ja adoptować. Dobre serce Hanki. Mnie zawsze wnerwia. gdy mówią do siebie siostry, córeczki!, i bardziej kochają je niz własnego syna Mateusza, który jest o niebo lepszy od tych pozal się Boże sióstr. Obie są takie dziwne. Jestem w ich wieku i doskonale wiem, że takie przewrażliwione panienki, takie sieroty to w szkole by były posmiewiskiem jakiś. A te zachwyty Mostowiaków nad ich urodą! A Natalka jaka piękna, ach, och! Gorszego dziecka nie widziałam. Niech tą Natlkę usmiercą, proszę, proszę, proszę...

Sory za błędy. Musiał wyłożyć całe te moje przemyślenia szybko zanim mi się wena skończyła xD To jest moja osobista opinia. Pozdrawiam wszystkich za i przeciw Natalki.