PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

I będzie chyba dość. O ile ktoś w ogóle zdaje sobie sprawę z tego, że tego typu twory są wg mnie bardziej szkodliwe niż narkotyki i nowotwór - już nawet "Kac Wawa" jest mniej rakotwórczy intelektualnie.

Nie mam nic przeciwko pojęciu serialu - w ogóle. Sympatyczne, zazwyczaj wciągające widowisko w odcinkach. Ale wszystko ma swoje granice. Gdy już na horyzoncie pojawiają się twory typu... "serial-życie", jest to gorsze niż narkotyk, bo widzów, którzy uważają, że to jedyna forma rozrywki po dniu pracy nie brakuje. Takie produkcje są nastawione na początek - i trwają dopóty, dopóty się nie znudzą, lub jego widzowie umrą. Bardziej prawdopodobna druga możliwość.

Wystarczy się rozejrzeć, co pozostaje z człowieka, który ogląda to z przyzwyczajenia. A wie, że będzie leciało i leciało i to po co to zmieniać...

NIE DLA SERIALI, KTÓRE SIĘ NIE KOŃCZĄ. Wyniszczają tkankę mózgową i rozleniwiają człowieka do tego stopnia, że po pracy jest co najwyżej jak ameba... niezdatne do niczego.

Przypominam, że dla relaksu, można potańczyć, poudawać karaoke. Zagrać z gry intelektualne - którą łączą naukę z zabawą, poplotkować lub po prostu siąść i kilka razy w tygodniu obejrzeć film - z własnych domowych videoteki - takie filmy zwykle trwają nie dłużej niż 90 minut - a tzw. odmóżdżaczy nie brakuje. To o wiele lepsza alternatywa no i można poszerzyć horyzonty w kinematografii chociażby polskiej. Bo na Cichopek i innych Mroczkach i kartonach to się Polska nie kończy....

Pozdrawiam!

akira894

a co to znaczy poudawać karaoke?

ocenił(a) serial na 4
nie_mam_nicka

Ciii, nie denerwuj go.

On ma misję :D

ocenił(a) serial na 1
nie_mam_nicka

Poudawać karaoke - czyli udawać, że się śpiewa ;p. I to jest ciekawsza rozzrywka ;d

akira894

aha, czyli tylko poruszać ustami? o kurde, to muszę spróbować, skoro to taka ciekawa rozrywka. a wycie lub mruczenie jest dopuszczalne? strasznie niekumata jestem:(

nie_mam_nicka

a po co udawac? nie mozna normalnie pospiewac czy moze lepiej nie jak ktos ma przy tym falszowac.

ocenił(a) serial na 1
nie_mam_nicka

Wiesz, za taki sport gwiazdki pop zza Oceanu zbijają niezły hajs. Więc przynajmniej opłacalna rozrywka ;).

akira894

nie czytałem tych wypocin, ale niech dobiją do tysiaka. potem na drugą nóżkę i 2. a jak!

użytkownik usunięty
Lance_Vance

no pewnie, a co! Polacy też potrafią! Nie będziemy gorsi od Mody na sukces!

ale trzeba zaznaczyć, że Moda na sukces nie jest najdłuższym serialem w historii. tak samo, jak M jak miłość nie jest najdłuższym polskim.

użytkownik usunięty
Lance_Vance

a które były dłuższymi serialami?