PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Trafiłam na dzisiejszy odcinek (piszę "trafiłam", bo takich rzeczy normalnie nie oglądam) ze sceną, kiedy Marek przyznaje się Hance, że miał romans. I po prostu powaliła mnie, poniszczyła, wymemłała i wygniotła gra aktorska pani Kożuchowskiej. Ze śmiechu, oczywiście! Intonacja i ataki furii jak z "brazyliady", grymasy twarzy jak po litrze wódki... Normalne pełen realizm, naturalny jak żarcie z McDonald's! xD

Ciekawe tylko, kto wymyślił TAKĄ wybitną reakcję - scenarzyści, reżyser? Tak czy siak ów popis utwierdził mnie tylko w przekonaniu, że o tej godzinie lepiej oglądać inne kanały xD

Daguchna

A mnie się bardzo podobało, i myślę że wyszło bardzo realistycznie. Dla mnie świetnie zagrane to było i z chęcią będę oglądał ten urywek odcinka z wielką przyjemnością. Bo sie wybiła gra aktorska w tym momencie w porównaniu z innymi epizodami.

butryk_2

Mi się również podobało jak zagrała Kożuchowska atak furii, też mi się wydaję,że bardzo realistycznie.Wreszcie coś się działo!

filmaniak_1042882

ale pomyślcie ile pikanterii dodałoby gdyby podsumowała to kwestią "kurwa!" jak to przecież robi większość Polaków w sytuacji gdy są nerwowi:)

Abukashi

Większość ;) Widocznie ona należy w mniejszości :P

ocenił(a) serial na 1
Abukashi

Zdecydowanie i tak wygrywa Basia w czasie kłótni Marka z Hanką i tekstem do
prawie dorosłych dziewczyn... "no już już idźcie się pobawić dziewczynki".

ocenił(a) serial na 1
Daguchna

A mnie w tym odcinku rozwaliło to, że Hanka wyrzuciła Marka z jego własnego, rodzinnego domu, a on nawet nie protestował. Realność tego serialu graniczy z fantasy. xD

LoveKiller

A Ty co byś zrobił w złości? Obiadek i wyprasował koszule?

ocenił(a) serial na 1
butryk_2

zrobiła jak już coś. Poszła bym do mamusi ;]

Daguchna

Marek bardziej był zmartwiony swoim służbowym laptopem niż tym że zdradził Hankę

Sprinthazer_2

Szczerze mówiąc wcale mu się nie dziwię xD

Sprinthazer_2

W laptopie choc jest na co popatrzec, a nie na taka ..... co to widzi w nim Boga.
Wreszcie olala tego dziamdziaka Mareczka.
Grazka tez ma go w.....
I zostal sam z dziecmi i marudzacymi starymi.
Wow. Ale to rozegral nasz przedsiebiorczy Mareczek

ocenił(a) serial na 6
wojciech84

Jak dla mnie to Kożuchowska świetnie zagrała ten moment, gdy dowiedziała się o zdradzie.

Daguchna

Najlepsze w tym odcinku było jedno:

HANIA: WYNOŚ SIĘ!
MAREK: Uspokój się, to mój laptop firmowy ok?
HANIA: Ja ci mówię, że z nami koniec a ty martwisz się o laptopa?!

Śmiech na sali, podobnie jak nieudane związki Pawła.

Daguchna

Ja osobiście nie lubię postaci HANI MOSTOWIAK i ta scena byla poprostu zagrana w jej stylu z ta glupia mina jaka pokazuje od pierwszego odcinka(skoro nie ogladasz serialu to nie dziwie sie ze jeszcze jej nie widzialaś) Ten atak furii nie byl do konca normalny przynajmniej moim zdaniem zdradzony czlowiek zachowuje sie troche inaczej niz robi glupie miny i ucieka do domu a potem chce rozwalac laptopa i wywalac ubrania z szafy. Zreszta to nie jest dom Hanki tylko rodzinny dom Marka wiec skoro nie chce z nim mieszkac to sama od razu powinna siebie spakowac a nie robic awantury przy dzieciach. A wgl to chyba nie pamięta jak zostawila malego Mateusza i uciekla do Marcinka. To bylo gorsze bo ona jakby odeszla od Marka a on jej wybaczyl i jeszcze te klamstwa jak chciala sie w pierwszych odcinkach zemscic. Zalosne ;/

ocenił(a) serial na 5
Daguchna

Reakcja Hanki faktycznie bardzo "udana" xD Ale dla mnie i tak nic nie przebije dialogu między nią a Markiem, który miał miejsce parę scen wcześniej, gdy ratowali Kaśkę przed skoczeniem z mostu.

Marek: Chodźmy do samochodu, masz strasznie zimne ręce.
Hanka: Ręce mam zimne, ale serce gorące.

haha xD