PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

No comment...

ocenił(a) serial na 3

Ten serial jest, że tak się wyrażę: badziewny. Nic w nim ciekawego nie widzę.Tylko
żenująca grę niektórych "pseudo-aktorów". Oczywiście tego określenia nie kieruję do
występujących w nim, normalnych aktorów.... Dziwie się jak taki serial mógł zebrać rzesze
fanów...

tomasz92

To mało odcinków widziałeś, widocznie to nie twój typ, serial opowiada o codziennych kłopotach normalnych ludzi takie jak problemy finansowe czy sercowe itd. Musiałbyś zobaczyć od początku ale wątpię żebyś obejrzał skoro ty już wiesz lepiej.

użytkownik usunięty
sebastian22221

Lubię serial, ale normalne nie jest to, że Paweł jest geniuszem we wszystkich dziedzinach, czego by się nie podjął okazuje się świetny (taniec, obecnie fotografia). To irytuje.

Ja nie mówię o dzisiejszych odcinkach tylko o starszych jak np za czasów śp Norberta czy Jaroszego, ale każdy ma swoje zdanie.

użytkownik usunięty
sebastian22221

Wiem że dzisiejsze odcinki to nie to co kiedyś. Tamte były lepszej jakości np odc gdy jakaś wariatka nad rzeką chyba z małym Mateuszem była...

ocenił(a) serial na 3
sebastian22221

Oj zapewniam Cię, że widziałem wystarczającą ilość tych starszych odcinków jak i tych nieco nowszych. Jednak muszę się jednak z Tobą zgodzić z tym , że nie jest on w moim typie. Większość polskich seriali mnie nie pociąga. Są oczywiście pewne wyjątki...

tomasz92

mnie też jakoś polskie seriale nie ciągną, jednak m jak miłość i na wspólnej oglądam, m jak miłość zupełnie od niedawna w sumie zaczęłam z nudów oglądać. i muszę powiedzieć że lubie oglądać a czasem wyzywać jacy ci ludzie nienormalni są w tym serialu;p ale o tym napisałam w innym temacie;)

ocenił(a) serial na 10
tomasz92

sebastian22221
On ma racje , musiałbyś/abyś oglądać to od początku , a nie . Pewnie zobaczyłeś/aś odcinek np. 733 i 798 i już wiesz wszystko. Jak się ocenia to ogląda się całość : ]