Czasem zdarzy mi się trafić szukając czegoś w telewizji na ten serial. Ostatnio mało co nie przestraszyłam się tej nowej rywalki Martusi. Ona wygląda strasznie. Kto ją w ogóle wybrał do tej roli? O.o Współczuje aktorowi, który musi grać z tymi potworami, które są w tym serialu brane za piękności.
Ta aktorka jest ładna, ale bez tej grzywki. W niej wygląda beznadziejnie. Jak andre napisał wygląda jak "z taniego horroru".
Niech ktoś na planie złapie nożyczki i obetnie jej tą okropną grzywkę :D:D
Ładna? Widzę, że sztuczność jest teraz w cenie. Botoks w wargach jest na topie. <_<
We wcześniejszych latach (jeszcze przed botoksem) też była ładna.
W każdym razie z botoksem czy bez i tak jest ładniejsza od Martusi
Ładniejsza od Martusi to nie znaczy automatycznie że ładna. ;)
Od Martusi ładniejsza jest np. jej teściowa.
No jak na całe czoło grzywka no to musi coś zakrywać :)!
Chociaż nie wydaje mi się żeby to było coś po liftingach :)
ja się jej nie dziwie, że tak usilnie dba o siebie, w końcu ma za męża takie ciacho jak Marek Bukowski, na którego widok pewnie ślini się niejedna kobieta! A na gali Telekamer wyglądała zabójczo pięknie
http://film.onet.pl/fotoreportaze/gwiazdy-na-gali-telekamer-2013,5442142,1389692 6,fotoreportaz-maly.html
Wydaje się że gdyby siedziała przy ognisku to plastik z niej zaczął by się topić i palić taka jest sztuczna. Cóż chirurgia plastyczna zbiera czasem swoje nieudane żniwo.
Nie lubie tej aktorki i wyglada strasznie z ta grzywka.
Mam takie pytanko czy ktos wie jaka piosenka leciala w poniedzialek, niestety nie pamietam w ktorym momencie.Moze ktos ma spis piosenek?
hahaha taka cyganka ! :D
A co do Marty to nigdy jej nie lubiłam , zawsze tylko płakała i przeżywała wszystko :)
Mnie ta kobieta przeraża. Pomijając, że jej twarz wyraża ideę "life in plastic is fantastic" to do tego naprawdę kiepsko gra.