PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Czasem zdarzy mi się trafić szukając czegoś w telewizji na ten serial. Ostatnio mało co nie przestraszyłam się tej nowej rywalki Martusi. Ona wygląda strasznie. Kto ją w ogóle wybrał do tej roli? O.o Współczuje aktorowi, który musi grać z tymi potworami, które są w tym serialu brane za piękności.

xKocimietka

Ta aktorka jest ładna, ale bez tej grzywki. W niej wygląda beznadziejnie. Jak andre napisał wygląda jak "z taniego horroru".
Niech ktoś na planie złapie nożyczki i obetnie jej tą okropną grzywkę :D:D

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

Ładna? Widzę, że sztuczność jest teraz w cenie. Botoks w wargach jest na topie. <_<

xKocimietka

We wcześniejszych latach (jeszcze przed botoksem) też była ładna.
W każdym razie z botoksem czy bez i tak jest ładniejsza od Martusi

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Ładniejsza od Martusi to nie znaczy automatycznie że ładna. ;)

Od Martusi ładniejsza jest np. jej teściowa.

Vanessa100

grzywki często slużą po to, żeby ukryć blizny po liftingach

milenasy

Racja. Nie pomyślałam o tym.
Bardzo możliwe, że i w tym przypadku tak jest

ocenił(a) serial na 7
Vanessa100

No jak na całe czoło grzywka no to musi coś zakrywać :)!
Chociaż nie wydaje mi się żeby to było coś po liftingach :)

Vanessa100

ja się jej nie dziwie, że tak usilnie dba o siebie, w końcu ma za męża takie ciacho jak Marek Bukowski, na którego widok pewnie ślini się niejedna kobieta! A na gali Telekamer wyglądała zabójczo pięknie

http://film.onet.pl/fotoreportaze/gwiazdy-na-gali-telekamer-2013,5442142,1389692 6,fotoreportaz-maly.html

użytkownik usunięty
xKocimietka

Wydaje się że gdyby siedziała przy ognisku to plastik z niej zaczął by się topić i palić taka jest sztuczna. Cóż chirurgia plastyczna zbiera czasem swoje nieudane żniwo.

ocenił(a) serial na 6

Nie lubie tej aktorki i wyglada strasznie z ta grzywka.
Mam takie pytanko czy ktos wie jaka piosenka leciala w poniedzialek, niestety nie pamietam w ktorym momencie.Moze ktos ma spis piosenek?

użytkownik usunięty
Mother_Earth

Może przejrzyj napisy końcowe tam zwykle są używane w filmie/serialu utwory.

ocenił(a) serial na 7
xKocimietka

hahaha taka cyganka ! :D
A co do Marty to nigdy jej nie lubiłam , zawsze tylko płakała i przeżywała wszystko :)

xKocimietka

Być może mam dziwny gust, ale podoba mi się ta laska.

anarchistt89

Mnie ta kobieta przeraża. Pomijając, że jej twarz wyraża ideę "life in plastic is fantastic" to do tego naprawdę kiepsko gra.

ocenił(a) serial na 1
vanilla_sky85

Podoba mi się ta laska!!!!!

xKocimietka

ta kobieta jest bardzo ładna, tylko niepotrzebnie maluje tak mocno oczy, zwłaszcza na dolnej powiece, wygląda to trochę za ostro, no i te włosy tak wiszą i zasłaniają jej twarz. to właśnie robi dziwne wrażenie, ale rysy twarzy bardzo ładne i oryginalne, dawno takiej twarzy nie było w polskiej TV. !