Niech w końcu skończy się jej wątek, scenarzyści błagam zróbcie coś !! Może porwie ją mafia, albo kosmici, może jakieś kartony, proszę o cokolwiek !! Wszystko będzie lepsze od oglądania tej drętwej twarzy strojącej miny jak kot załatwiający się w puszczy. Kto za tym żeby to beztalencie zniknęło z tego serialu niech się wpisze. Filmwebowy odzew być może otworzy oczy ślepym proucentom którzy trzymają w tyle lat tą irytującą osobę.
Ostałowską widziałam w paru produkcjach i nie podoba mi sie jej mimika twarzy. Często robi te słynne miny a'la Martusia
http://www.youtube.com/watch?v=iQ88e2QN5q8
Podobno w jubileuszowym,1000 odcinku mają ją porwać Marsjanie i przeprowadzać na niej eksperymenty,których ona nie przeżyje
Tylko niech nie zapomną o Andrzeju, to takie samo drewno jak Ostałowska,. Pewnie zaraz zjadą mnie fanki ślepo zakochane w Wieczorku :) W ogóle jakby tak podsumować to z obsady M wk*rwia mnie jakieś 3/4 bohaterów, nie wiem czemu to jeszcze oglądam chyba lubię się wkur*iać.
Andrzej jest boski :P Tylko klatę mógłby ogolić :P Niech Martusia spieprza razem z Edytką, matką Andrzeja, niemotą Anią i tym drętwym Piotrusiem pożal się Boże...
Też uważam, że Wieczorek to przeciętny aktor. Lepiej wygląda niż gra.
W każdym serialu w jakim go widziałam jest identyczny, jakby wszędzie grał jedną i tą samą rolę.
Jednak miło na niego popatrzeć :D
Nawet jako facet zauważam że może podobać się kobietom, ale jeżeli chodzi o aktorstwo to porażka... nie przesadzę z tym że Mroczek ten od Magdy jest od niego trochę lepszy.
Jeśli naturalna kolej rzeczy, to ciekawe co będzie następne na głowie Marty.
Dawniej jajecznica, teraz rzygi, więc potem rzygi sprzątnięte z podłogi :D:D