PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52020
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Ostałowska

ocenił(a) serial na 1

największa tajemnica XXI wieku - jakim cudem osoba o bardzo dyskusyjnej urodzie, z 2 dzieci ma
miliardy adoratorów? gra aktorska jest na dramatycznym poziomie, nieporozumienie.

trzy1eden

hehe legendarne już pytanie, na które nikt nie zna odpowiedzi

milenasy

Myślę, że nawet ci, którzy ukończyli filozofię, nie znaleźliby odpowiedzi na to pytanie

Vanessa100

A Ci którzy wciąż szukają, mają świadomość, że są skazani na porażkę.

ocenił(a) serial na 4
milenasy

Feromony, nic tylko feromony.

Powinna je sprzedawać :D

ocenił(a) serial na 4
milenasy

W starszych odcinkach - gdy zepsuł się jej słynny Fiat Seicento, Martusia przy panu z pomocy drogowej lamentowała że nie ma kasy na nowe auto, na co ten pan że może przecież kredyt wziąć. I wówczas padło dramatyczne pytanie "a kto ten kredyt za mnie spłaci ?" - a pan z pomocy drogowej patrząc pożądliwym wzrokiem na naszą miss odrzekł: "ja bym spłacił"

:D

Zaś nieco później w zakupie następnej limuzyny marki Fiat pomagał Martusi już kolejny nowy znajomy, grany przez ogolonego na zero Poniedziałka.

trzy1eden

Wielu aktorów to dotyczy. Po prostu ktoś musi grać takie role, a nie ma znów tak wiele pań typu Bellucci. ;)

PIOTREK_31

Niech zatrudnią tą Bellucci w M jak miłość.
Zgodziła się reklamować Cisowiankę, więc może zgodzi się też zagrać w Emce :D

Vanessa100

I po dwóch odcinkach z nią M jak M zbankrutuje. Sprytny plan. :D

trzy1eden

Najlepsze, że teraz przepisując notatki z Emisji głosu natrafiłem na zapis w swoich notatkach mówiący, że organizm broniąc się przed nieprawidłowym wykorzystaniem głosu wymusza chrząknięcia i kaszlnięcia :D czyżby Martusia chrząkała z tego powodu? :D

ocenił(a) serial na 1
trzy1eden

Dawała się reżyserowi, to poniosła go fantazja...

xKocimietka

Widzieliście to? :D http://aleseriale.pl/gid,12265,img,353983,fototemat.html?ticaid=610ee9
dobrze, że w serialu nie występuje tak, bo by Baśke przegoniła :D

ocenił(a) serial na 3
adamo001

A to nowa fryzura Martusi .
http://www.fakt.pl/Co-sie-stalo-z-Dominika-Ostalowska-,artykuly,220311,1.html

ocenił(a) serial na 2
lukasz16

Jak topielica z jeziora z nieudanym botoksem :)

lukasz16

"Dominika Ostałowska została właśnie twarzą salonu fryzjerskiego"
Lepiej nie mogli wybrać.....

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Pewnie myśleli że cokolwiek zrobią to i tak będzie lepiej wyglądać niż dotychczas.
A tu zonk :D

andre_

Niech jej zrobią dredy :D

andre_

Martusia jest tak podniecająca, że samym swoim widokiem wyleczyłaby niejednego impotenta

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

I może dlatego tak się do niej garną.
Pisałem już wcześniej, nawet facet z pomocy drogowej chciał za nią kredyt spłacać :D
Feromony jak nic ;)