w tym serialu to nawet porządnie po pysku sobie nie potrafią natrzaskać.
Miałam nadzieję, że skoro Jan drwi z planów Pawła odnośnie plackarni, to Paweł walnie mu placka w twarz - ale nie, tylko się poszarpali... :< Tak czy siak, M jak miłość zawsze na + z kolacją.
E tam pokazał mu swoją wyższość, bo nie dał się sprowokować i go nie walnął. A Janowi o to chodziło, wtedy mógłby polecieć do Asi i się poskarżyć, że zły Pawelek go uderzył.
Paweł ma takie ostre, męskie rysy twarzy. A jego braciszek ma twarz jak po strzale łopatą i jakieś dziwne zęby.
Spodziewałem się że klasycznie serialowo pociągnie mu z tzw. bańki, bo to najłatwiej zagrać - a tu nic, tylko groźne miny :D
no właśnie ja też myślałam,że dadzą sobie po razie,a tutaj trochę się poszarpali i po sprawie...
Chyba nie będzie po sprawie, bo po wakacjach Paweł spyta Aśkę czy chce rozwodu. Wcześniej dziewczyna powie Janowi, że chce zacząć z nim wszystko od nowa...
Tak bez żadnej ironi -uważam że Paweł jest naprawdę wartościową osobą.
Zarówno rodzina jak i przyjaciele zawsze mogą na niego liczyć ,nie pije ,nie pali ,nie przeklina.
Argumenty Asi że nie ma na siebie pomysłu i nie wie co będzie robić za 10 lat były śmieszne.
Czy ktoś z nas wie co będzie robił za 10 lat ?
Człowiek może mieć różne plany ,marzenia a życie i tak wszystko weryfikuje.
No jak nie , sam kojarzę jakieś odcinki co to sobie z dzióbków pili prawie non-stop, a potem w jakiejś Norwegii chyba byli czy gdzie tam.
Aśka nigdy nie kochała Pawła. To, że "pili sobie z dzióbków" miało być sposobem na zapomnienie o Janie...
Ja tam widziałam, że dziewczyna kocha tylko rozwodnika i tak łatwo o nim nie zapomni...
Czy oglądanie polskich seriali to twój sposób na relaks? Czy to ucieczka od problemów? Jak wytłumaczych swoje zachowanie?
Nie wystarczy, potrzebuję więcej danych wyjściowych do analizy.
Przyślij zdjęcie w stroju kąpielowym i napisz pod nim coś o sobie, a wtedy się zastanowię ;)
Dlaczego zaraz erotoman ? Chodziłabyś np. na terapię do psychologa który jest zezowaty, ma żółte krzywe zęby, trzy włosy na krzyż zaczesane na pożyczkę i wielki brzuch ?
No właśnie :D
I ja również kota w worku nie kupuję ;)
Mam piękne ciało i się go nie wstydzę. I chętnie Ci pokażę jakieś moje gorące fotki, ale...... nie jestem typem zdziry, która odbija kobietom facetów. emma_90 i tak jest pewnie bardzo o Ciebie zazdrosna.
Nie chcę się wtrącać, ale wyborne miejsce wybrałaś sobie na tego typu wynurzenia - forum M jak miłość, temat o Mroczku xD
Ech te kobiety, zawsze musi być jakieś "ale". :D
Zresztą z tego co widzę to emma zazdrosna nie jest, do dzieła więc, pani psycholog, do dzieła :)
dziewczyna_ona te gorące fotki prędzej pokaże Pawłowi Zduńskiemu. W końcu napisała, że jest całkiem przystojny :P
Ale próbuj dalej :D
Tam zaraz "gorące fotki" - w stroju kąpielowym :)
Skoro zaproponowała mi opiekę psychologiczną to chyba wie chociaż tyle iż mężczyźni są wzrokowcami :D
No i nie zajmuje się Tobą ta dziewczyna_ona. Jak ona tak może - zrobi mężczyźnie nadzieję, a potem zapada się po ziemię?!