PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

oczywiście będzie to prawnik, pozna go w pociągu i bedzie go grał Piotr Grabowski

ocenił(a) serial na 4
milenasy

Ach, jakiż to oryginalny i niesamowity zwrot akcji. Chyba zacznę oglądać.

Jestem wielbicielem tej postaci. Jej cudowne stroje, piękne fryzury, bezpretensjonalny i pogodny sposób bycia, a także prześliczny uśmiech - przyprawiają mnie o szybsze bicie serca.

ps - o mały włos, a zapomniałbym o znaczącym pochrząkiwaniu, które Martusia wydaje z siebie w chwilach przełomowych dla akcji serialu. To jest takie urocze, kojarzy mi się z filmami niemymi, gdy taper chcąc zwrócić uwagę widzów na dramatyczny moment, mocniej uderzał w klawisze.

użytkownik usunięty
andre_

Może Marta ma to nieuchwytne 'coś '

andre_

tylko w tym serialu takie straszydła jak Marta wyrywaja coraz to towary a laski jak Sandra i Ola pozostaja samotne

ocenił(a) serial na 4
milenasy

Niekoniecznie. W życiu też tak bywa. Ładne onieśmielają ;)

andre_

Przeczytałam Twój komentarz i nie mogę przestać się śmiać :)

ocenił(a) serial na 4
paczi88

Śmiech to zdrowie - więc "na zdrowie" :)

ocenił(a) serial na 8
milenasy

Postasc z Barwow Szczescia to bedzie raczej

użytkownik usunięty
milenasy

Borys odrzucony w Barwach szczęścia przez piękną Marysię przyjdzie do M jak miłość podrywać jeszcze piękniejszą i seksowniejszą Martę. Facet ma gust..... Prawdziwy koneser kobiecej urody. Jak mu z Martą nie wyjdzie to chyba pójdzie do Klanu podrywać ciocię Stasię. Ale ona nie zdradziłaby Jeremiaszka i jego ptaszka

ocenił(a) serial na 1

Zupełnie nie wiem o co Ci chodzi.Przecież Martusia z tą jajecznicą na głowie to symbol seksu XXI wieku,oj chyba zazdrość przez Ciebie przemawia ;)

użytkownik usunięty
Megi_29

Rozszyfrowałaś mnie ;)

ocenił(a) serial na 4
Megi_29

Jajecznica mnie zabiła :) Ale w sumie dla tej porażki fryzjerskiej nazwa całkiem adekwatna :)

andre_

hah dobre z ta jajecznica, Marta to co chwile zmienia facetow oczywiscie nowy bedzie prawnikiem klasa wyzsza , i znow bedzie rozwod hah.

ocenił(a) serial na 1
sonnenEW

no ba.przecież Martusia z byle robolem się nie zadaje! Do tej primadonny pasują tylko lekarze.prawnicy i astronauci...

użytkownik usunięty
Megi_29

Oczywiście, że tak. W końcu Marta to istna Helena Trojańska, miss polskich seriali

ocenił(a) serial na 1

dokładnie,tylko czekać,aż z jej powodu wybuchnie Wojna Trojańska,a raczej Wojna Mostowiakowa :D

użytkownik usunięty
Megi_29

Dzięki temu bedą mieli co grać przez następne 10 lat ;)

ocenił(a) serial na 1

może nawet doczekamy się w m jak miłość scen batalistycznych :)

użytkownik usunięty
Megi_29

Może. Już oczami wyobraźni widzę walecznego Kisiela w akcji ; )

ocenił(a) serial na 1

i Mroczki jako mięso armatnie :D

ocenił(a) serial na 1

Helena Trojańska - o Bożeeee!!! :D

Megi_29

Astronauci hahahah! Dobre. To byłby dopiero zwrot akcji. Marta poznaje kogoś z NASA i wyrusza do stanów.

ocenił(a) serial na 1
anarchistt89

a tam porywa ją UFO,a w miejscu jej porwanie powstają kręgi zbożowe :D

milenasy

moją faworytką jest matka Asi, nie wiadomo z czego żyje, skąd się wzięła, ot taka postać na zapchanie czymś odcinka. i te jej partyjki pokerowe przy stole w jadalni w prywatnym mieszkaniu z tajemnicza muzyką w tle, jakby co najmniej tajnym szpiegiem była.
Aśka, która z każda pierdołą biega do byłego kochanka, którego wcześniej wymieniła na tego ciecia Mroczka.
Łukasz w fioletowych rurkach, szantażowany przez jakaś chuda laskę, że niby się z nią przespał i nic nie pamięta.
i hit ostatniego odcinka- nagle do serialu dołącza dziwny bratanek Tomka i od razu włazi do łózka Agnieszce. nikt nie zna brata Tomka, rodziców, ale co tam, wprowadźmy bratanka.

ocenił(a) serial na 4
newyork1986

Chyba muszę obejrzeć jakiś odcinek bo straciłem wątek, tyle się dzieje :D

andre_

A kiedy M jak miłość się skończy ,kiedy to zdejmą z ramówki.

hubi1994

gdy Hanka Mostowiak zmartwychwstanie i w ramach akcji odwetowej na kartonach, użyje bomby atomowej, co przypadkowo spowoduje większe straty niż zakładała początkowo, co zaś w efekcie uśmierci całą obsadę serialu. A bez bohaterów nie ma serialu... chociaż w tym wypadku kto wie. Godzina milczących rzutów kamery pomiędzy Grabiną, Grudkiem itd. pewnie nie byłaby gorsza niż to co teraz mamy :)