i wypatrzyłem newsa: Kuszewski odchodzi z serialu. Coś mi się wydaje, że MjM długo nie pociągnie na antenie.
Masz racje, coraz cześciej slyszy sie ze chce ktos odejsc z tego serialu ;/
Szkoda kurcze, bo bez takich postaci serial ten nie bedzie juz taki sam... choc przyznam ze odejscie Hanki nie zmienilo go tak bardzo (choc myslalam zupelnie inaczej). Ale jedna postac mniej to nie to samo co jeszcze inne dwie mniej czy wiecej.... :/
Miejmy nadzieje ze tak sie nie stanie :)))
tez cos o tym slyszalam ale bez sensu naprawde ;/ jak juz ona odejdzie to juz bedzie kompletnie inny film... zostanie marta i goska ;/ juz lepiej zeby Marysia zostala a zniknela np.goska
A ja myślę, że będą chcieli przerzucić ciężar na młodych, dodadzą wątki i odświeżą jak Na Dobre i Na Złe.
Ale jednak mysle ze tym sposobem straca wielu widzów i serial nie bedzie juz taki jaki byl. Co prawda zmiana i nowi aktorzy w Na dobre i na zle wyszlo na lepsze i to o wiele ale to jakos tak inny serial caly czas sie dzieje cos nowego. A M jak milosc kojarzone jest ze starymi znanymi aktorami do ktorych juz sie przywiazalismy...
Powstanie nowy seriał M jak Martusia ,a główna bohaterką będzie Marta Mostowiak . hehe
Dla niektórych dobra - a dla niektórych mniej - wiadomość: Marek jednak nie zniknie z serialu -.-
http://www.mjakmilosc.tvp.pl/100201/dementujemy.html