PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Chciałbym żeby w tym serialu wydarzyło się coś spektakularnego. Na przykład żeby Natalce sokowirówka urwała rękę, sam nie wiem. Od czasu śmierci Krzysztofa w tym serialu nie było żadnych pozytywnych momentów.

krzychun

Zgadzam się. Nuda...nuda...nuda......................

użytkownik usunięty
Stevie_konisiowata

Ktoś tu ma całkowitą rację.Ten film jest teraz nudny jak flaki z olejem i przydałaby się jakaś akcja.

krzychun

Albo Mateusz wsadził palec do jakiegoś wejścia w tym swoim nowym laptopie i musieli mu go uciąć, bo chłopiec wolał, by jego dobytek nie został rozbity młotkiem.
Pozdrawiam.

_Olinka_

albo żeby bracia Zduńscy potajemnie uprawiali ze sobą sex... podczas zlotów rodzinnych spoglądali na siebie zalotnie, trzymali się za ręce podczas spaceru, a ich rodzina była w zdumieniu jacy z nich wspaniali bracia......
coś takiego by się przydało

bailley

do tego Paweł mógłby dla urozmaicenia wystąpić w jednym z odcinków w skórzanych spodniach z wycięciami na tyle

krzychun

hha ha normalnie prawie popłakałam się ze śmiechu ;))
Albo ta proponowana "miłość braterska" ;))
Ludzie, ale wy macie pomysły ;D
ps. A ja w swojej naiwności myślałam ze ten serial składa się TYLKO I WYŁĄCZNIE z pozytywnych momentów ;)

ocenił(a) serial na 5
Mala_29

ja też :D Ale by musieli zmienić ograniczenie wiekowe na "tylko i wyłącznie od 16 lat". Jak ja byłam 6-letnim dzieckiem, to widok byle pożaru mnie frustrował...
No ale cóż, czy jak mieliby zrobić ciekawy serial, to musieliby ucinać ręce co drugiemu bohaterowi ;D

krzychun

W Grabinie powinni wylądowac Obcy i zmieśc tą wiochę z powierzchni Ziemi i skończyłoby się M jak mostowiaków sranie na ekranie.