Chciałbym żeby w tym serialu wydarzyło się coś spektakularnego. Na przykład żeby Natalce sokowirówka urwała rękę, sam nie wiem. Od czasu śmierci Krzysztofa w tym serialu nie było żadnych pozytywnych momentów.
Ktoś tu ma całkowitą rację.Ten film jest teraz nudny jak flaki z olejem i przydałaby się jakaś akcja.
Albo Mateusz wsadził palec do jakiegoś wejścia w tym swoim nowym laptopie i musieli mu go uciąć, bo chłopiec wolał, by jego dobytek nie został rozbity młotkiem.
Pozdrawiam.
albo żeby bracia Zduńscy potajemnie uprawiali ze sobą sex... podczas zlotów rodzinnych spoglądali na siebie zalotnie, trzymali się za ręce podczas spaceru, a ich rodzina była w zdumieniu jacy z nich wspaniali bracia......
coś takiego by się przydało
do tego Paweł mógłby dla urozmaicenia wystąpić w jednym z odcinków w skórzanych spodniach z wycięciami na tyle
hha ha normalnie prawie popłakałam się ze śmiechu ;))
Albo ta proponowana "miłość braterska" ;))
Ludzie, ale wy macie pomysły ;D
ps. A ja w swojej naiwności myślałam ze ten serial składa się TYLKO I WYŁĄCZNIE z pozytywnych momentów ;)
ja też :D Ale by musieli zmienić ograniczenie wiekowe na "tylko i wyłącznie od 16 lat". Jak ja byłam 6-letnim dzieckiem, to widok byle pożaru mnie frustrował...
No ale cóż, czy jak mieliby zrobić ciekawy serial, to musieliby ucinać ręce co drugiemu bohaterowi ;D