PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

jak to się dzieje że większość osób w tym serialu ma takie branie? Mam tu na myśli
Pawełek( ani zbytnio przystojny, ani wykształcony, ani ustabilizowany życiowo, ani jakiś błyskotliwy) a tutaj- Madzia( z 10 razy), Sylwia, Majka, Ola, Asia i było jeszcze pełno innych lasek.
Łukasz( też wcale przystojny nie jest itp.) a tutaj Gabi, Ewa, teraz ta nowa( imienia nie pamiętam) i było jeszcze pare innych
Martusia cudowna( smęcąca, pochrząkująca, marudząca, z jajecznicą na głowie, nie potrafiąca się ubrać, nie urodziwa, z 2 dzieci, nic nie robiąca) a tutaj- Jacek, Rafał, Norbert, Szymon, Andrzej a teraz ma znów być jakiś nowy( pewnie jeszcze kilku pominęłam)
no i Gosia( też narzekająca wiecznie jej nic nie pasuje, leniwa, tylko pogaduszki z siostrą są ważne, urodziwa też nie jest jakoś bardzo, wiecznie ma pretensje i robi o wszystko halo) a tutaj- ten jej pracodawca na początku z którym miała romans, stary profesor?, Michał, Stefan teraz Tomek( też pewnie kogoś pominęłam)
Także zastanawia mnie jak to się dzieje że taki osoby o przeciętnym wyglądzie, nie atrakcyjne w sensie charakteru itp. mają takie branie? Jak to możliwe?

użytkownik usunięty
alunia_kiss

Małgosia jest ładna i osobiście nie zaliczyłabym jej do grona przeciętnie wyglądających bohaterów m jak miłość. Mają oni szalone powodzenie, bo co by się działo w tym serialu? Ciągle nowe miłości i dzięki temu mają co grać. Chociaż to co grają jest nieprawdopodobne i śmieszne (adoratorzy Marty mają chyba oczy w tyłku)

Małgosia dla mnie jest przeciętna, ma kulfoniasty nos i rzadkie włosy spalone na świński blond. No, ale ok każdy ma swój gust. Komuś się może podobać. Niby w sumie racja, maja takie powodzenie, żeby było ciekawie. Ale to już przesada, że Martusia tyle co rzuciła Budzynia, a już nowy za nią lata. mogliby pokazać, ze choć przez chwile jest sama, cierpi po rozstaniu i w końcu zajmuje si praca, dziecmi, a nie ciągłymi romansami.

ocenił(a) serial na 1
milenasy

ej no Małgosia ... super... jakieś z 10 lat temu ;)