Witam. Mam pytanie o starsze odcinki serialu, nie wszystkie widziałam, a interesują mnie niektóre wątki.
Pytanie 1- Co się stało z firmą Mirki o nazwie " Gabro" dlaczego Mirka już tam nie pracuje tylko z Kingą w radiu?
2- Co się stało z postacią Kuby czyli Przemka Cypryańskiego, ponieważ dawno już jego postaci nie było, a bohaterowie nic o nim nie wspominają.
3- Dlaczego Łukasz już nie jest z Gabi, przecież to była taka wielka miłość planowali się pobrać, gdzie znikła postać Gabi? Gdzie Łukasz poznał Zuzę?
Pomysł scenarzystów z usunięciem Gabi spodobał mi się ponieważ nie lubię tej aktorki.
Proszę o odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich fanów:)
1 - Mirka sprzedała swoją firmę
2 - Kuba wyjechał na stałe do Niemiec, gdzie mieszka Olga i Krzyś
3 - Łukasz rozstał się z Gabi, ale konkretnie nie pamiętam dlaczego. A Zuza to jego koleżanka z klasy licealnej
Lukasz rozstał się z Gabi, bo po wspólnym wyjeździe z przyjaciółmi Zuza okłamała go, że po pijaku się przespali. Powiedział o tym Gabi a ta go rzuciła.
Dziękuję bardzo :) Łukasz może kiedyś bardzo tego żałować. Miał taką fajną dziewczynę Gabi, a Zuza wcale go nie kocha tylko okrada jego rodzinę na przykład ostatnio Babcię Budzyńską.