PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Przestańcie się śmiać z śmierci Hanki! Wiele osób się z nią identyfikowało, bo na pewno była pozytywną postacią, i jest im przykro, że usunęli tą postać. (Kożuchowska grała tam 11 lat!)
Co do jednej rzeczy się zgodzę - sam moment wypadku wygląda śmiesznie, ale cytując pewnego użytkownika "kręcą to normalną kamerą, a nie jakąś super wypasioną maszynę", a kartony to straszna niedorzeczność. Ale przecież w życiu zdarzają się o wiele bardziej dziwne śmierci! (CIEKAWOSTKA: Tancerka Isadora Duncan udusiła się w czasie jazdy otwartym samochodem Bugatti, gdy jej szal wkręcił się w nieosłonięte koła.)
Te hasła typu "Hanka na Wawel", "zabójcze kartony" to kretynizm. Na początku mogło to być zabawne, ale teraz to chamskie i nieodpowiednie.
Pewnie zaraz zlecą się użytkownicy piszący 'To tylko żarty, lol." albo "Weź się uspokój.". Ja nie mam manii na punkcie MjM, tylko po prostu mnie to wkurzyło. Idźcie się pośmiać z prawdziwych nieporozumień w serialach, np. pamiętnego wyskoku Ryśka z "Klanu" lub scen z "Pamiętników z wakacji".

Turqi

nie wiem czy to dostrzegasz (mogłaś szybko pisać) ale wyzywasz ludzi od chamów i kretynów tylko dlatego, że śmieszy ich abstrakcyjna, niedorzeczna śmierć FIKCYJNEJ postaci opery mydlanej.

MegaSzczota

Zapomniałeś dodać: gównianej. Dzisiaj obejrzałem jeden odcinek i to najgorsze ścierwo telewizyjne jakie w życiu widziałem.

ocenił(a) serial na 4
lllm

To jeszcze mało widziałeś chyba.

Turqi

Atak zabójczych kartonów

Turqi

A mnie to nie smieszy...mój tata tez zginął w wypadku i jakkolwiek scenariusz dotyczący smierci Hanki jest bezsensowny i cały ten pseudo serial durny to i tak mnie to wcale jakos te zarty nie rozsmieszają.
A na ogól to też mam polewkę z tych całych oper mydlanych......

Turqi

Opera mydlana operą mydlaną, Hanka Hanką, kartony kartonami, nieważne: Z ciekawości obejrzałam dzisiejszy odcinek i muszę przyznać, że Krystian Domagała absolutnie zmiażdżył mnie emocjonalnie w scenie, w której zapłakany przytula się do tych butów... Może i ma zaledwie osiem lat, ale zadziałał na emocje widzów bardziej, niż cała obsada razem wzięta.

adasiowaaa

Dokladnie!! az łzy mialam jak sie przytulił do tych butów :P

adasiowaaa

no akurat ta scena z butami była miążdżąca bo pojechali naprawdę po emocjach. Sama kiedyś przeżyłam stratę babci jak byłam mała a byłam z nią zżyta bo z nami mieszkała. Miałam 11 lat (teraz mam 27) i pamiętam że tamte dni to był jakiś koszmar, życie to było takie egzystowanie w próżni, wielka pustka i beznadzieja otaczającego świata. Widziałam wtedy zwykłych ludzi na ulicy to im zazdrościłam jacy są szczęśliwi. Akurat ta scena mnie uderzyła, choć te kartony to rzeczywiście śmiesznie to wyglądało. Szkoda Hanki, może jestem wredna ale wolałabym że to Kinga zginęła. No ale wiadomo coś musieli wymyśleć, bo poszła pracować gdzie indziej :P.

ocenił(a) serial na 1
Turqi

osobom identyfikującym się z jakąkolwiek postacią z tego serialu radzę szybciutko udać się do psychologa, bo tak oderwanych od rzeczywistości historii w życiu nie widziałem

użytkownik usunięty
Turqi

RIP kartonom [*]. Osieroconym paczuszkom składam kondolencje...

Anna (siostra Hanki) gra w bitwę morską z Hanką.
Anna: B7
Hanka: Trafiony
Hanka: H5
Anna: Pudło.

I coś z internetu: Co gryzie Hankę. Od teraz tylko robaki. ;-)))

ocenił(a) serial na 1

Tylko mnie to kompletnie nie smieszy (jak i inne zarty na ten sam temat )? Chyba jestem dziwna :D W serialu ginęło dużo postaci, wiec co wyscie się na tą hankę tak uwzięli? CO w tym smiesznego, fascynującego, ujmującego, niesamowitego, że kazdy się tak tym przejmuje???

ocenił(a) serial na 1
aneba

Tak,wiem że to było niedorzeczne,ale co? Oczekiwalicie czegoś więcej? Wartkiej akcji, rozlewu krwi? Podniecacie się byle g.ownem:PPP Nie od dzis wiadomo ze wiekszosc scen polskich seriali jest absurdalne.