Jak dla mnie faworyci to:
Andrzej Młynarczyk(Tomek Chodakowski)
Witold Pyrkosz(Lutek)
Jacek Lenartowicz(Jan, szef Pawła w klubie Oaza).
najlepsza aktorka tego serialu wjechała w kartonu :( a tak poza tym to myślę że najlepiej gra Teresa Lipowska i Witold Pyrkosz jedyni aktorzy którzy są godni tego zawodu..
Dla mnie szczerze najlepszym aktorem tu grającym jest Andrzej Młynarczyk, jako Tomek Chodakowski!
No na pewno mniej sztucnie, niż bracia Mroczkowie!! Wzorowa była zagran przez niego scena z wejściem po zakończonej walce bokserskiej!
na cholerę wyjeżdżasz mi z Mroczkami skoro dla mnie cała obsada jest beznadziejna. wszystkich dobrych aktorów już dawno wyrzucili z tego serialu..
Bracia Mroczkowie to najgorsze cioty w tym serialu.Nie potrafią grać,do końca życia będą tylko grać w ''M jak miłość'' bo nigdzie indziej ich nie chcą...
To było twierdzenie a nie pytanie.Zanim coś napiszesz to przeczytaj to co napisałam,doskonale wiem że to są amatorzy.Gdyby grali lepiej to pewnie grali by w innych serialach a że nie potrafią to grają tylko w tym...
zla kategoria. nie ma tu takich.
strasznie irytujacy jest Barcis i ten jego doklejany gejowaty wasik. fuuu
Najlepiej grającym aktorem w historii M jak miłość był ten pies, Bruder. Już w tym serialu nie ma takich aktorów. :)