Proponuję zabawę. Otóż zamiast ciągle zakładać na ten temat nowe wątki, proponuję tutaj wypisywać swoje uwagi nt wyglądu postaci z serialu :D Wybieramy dowolną liczę osób i piszemy dlaczego podobają się nam lub nie i co możnaby w ich wyglądzie zmienić,, eheheh Mam nadzieję, że stylista tego serialu wpadnie i poczyta :D,
Życzę miłej zabawy :)
o matko i córko, przeczytałam mężczyźni na Marcie :) źle ze mną, co mi chodzi po głowie :)
Ha ha, bo to akurat prawda:)!
A z rana naszla mnie inspiracja na nowe tytuly:
"Moda na Marte"
"Przeminelo z Marta"
"Mistrz i Marta"
"Marta, Cristina, Barcelona"
"Marta Karenina"
"Martablanca" (lub "Zagraj to jeszcze raz, Marta")
"Pozegnanie z Marta"
"Kto sie boi Marty"
"Pretty Marta"
"Marta wieczorowa pora"
"Czy leci z nami Marta"?
Hahaha, świetne te wasze propozycje :D
"Martusiowy patrol" (Marta jako seksowna ratowniczka, detronizująca Pamelę Anderson)
"Piraci z Karaibów: Klątwa martusiowej perły"
"O Marcie, która jeździła koleją"
"Marta Trojańska"
"Marta i bestia"
"Byc jak Marta Mostowiak"
"Ostatnia krucjata Marty"
"Marta i poszukiwacze zaginionej arki"
"Marta i swiatynia zaglady"
"Powrot Marty"
"Batman i Marta"
"Kobieta z zelaza"
"Indiana Jones i królestwo martusiowej czaszki"
"Marta. Człowiek z nadziei"
"Gwiezdne wojny. Martusiowe widmo"
"Zmierzch. Marta w nowiu"
,,co gryzie martę mostowiak"
,,polish beauty"
,,full metal marta"
,,marta w ogniu"
,,zapach marty''
,,marta, gdzie moja bryka?"
,,kac marta 3D""
,,nie zadzieraj z fryzjerem, marta!"
,,dr. strangelove, czyli jak przestałem się martwić i pokochałem martę"
,,zabij mnie marto"
,,nosferatu-symfonia grozy: nieznany epizod"
,,postrzyżyny marty"
,,immortals. bogowie i herosi oraz marta"
,,ciekawy przypadek marty mostowiak"
,,dobry, zły i marta"
:)
Hahaha ;) Rzeczywiście podobne mają fryzury.
Martusia się we wczorajszym odcinku malowała. Co to się stało? :D
No ale znowu założyła spódnicospodnie.
W takim razie zamiast majtek, nosi pewnie pieluchomajtki.
Myślałam że padnę jak zobaczyłam jak Martusia nakładała tonę pudru na twarz .. a potem Martusia o dziwo poszła do pracy. Już myślałam że jakiś cud się stał no ale nie.. ona zamiast pracować siedziała sobie z kolegą w tej kancelarii i gadała o pierdołach typu Łukasz i córka kolegi. Potem miała czas jeszcze wyskoczyć sobie na kawkę z Andrzejem posiedzieć tam odpocząć oczywiście, a potem jeszcze znajomych na "imprezke" do domu zaprosiła. Ta kobieta się w życiu chyba nigdy nie napracuje
jeżeli by tak brać przykład z tego serialu, to wychodzi na to, że np. praca prawnika to najłatwiejszy zawód na świecie - siedzisz sobie, plotkujesz,
"Ogniem i Martą"
"Czterdziestolatek i Martusia"
"Cztery Martusie i pies"
"Stawka większa niż Marta"
"Marta, zgłoś się"
"Siedemnaście fryzur Marty M."
Muszę, po prostu muszę...Kinga..
Skąd u niej biorą się te pomysły co do fryzur, od lat beznadziejnie się obcina a teraz przeszła już samą siebie. Wygląda na jakieś 45 lat w tej dziwnej krótkiej fryzurze,
pamietam ją z czasów tej eurowizji czy czego gdzie tanczyla z hakielem na jakims miedzynarodowym konkursie i miala takie długi wlosy spięte w kucyk. to byla rewelacja.
mdła osoba i mdło wygląda. nie lubię na nią patrzeć.
ona chyba nawet przebiła już Ostałowską
Też odświeżę wątek ;p.
Marta - klasyk. Wygląda staro, wiecznie zmęczona. Przydałby się jej jakiś ładny makijaż, ubrania, zamiast tych worków i fryzura.
Janka - kolejna miss, że tak napiszę, od drugiej strony. Ma okropną fryzurę - proste włosy z długą grzywką. Gdyby te włosy byłyby bardziej kręcone, a grzywka krótsza, już by lepiej było. Przydałby się jeszcze makijaż, który by "skorygował" te wielkie oczy i dziwny nos.
plotkarskie portale donoszą o metamorfozie Marty, ponoć schudła już 10 kilo, włosy ogarnęła
http://superseriale.se.pl/newsy/m-jak-milosc-dominika-ostalowska-schudla-10-kg-i -zmienila-wyglad-metamorfoza-marty-z-m-jak-milosc_645144.html