PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Chociaż do tej pory serial był raczej nudny i mdły daję najwyższą ocenę w dowód wdzięczności za obsadzenie Mai ;) Oby grała jak najdłużej... Ewelinka jest super postacią - ma bardzo dużo moich cech : ma swoje zdanie, jest przebojowa, sprytna i wie, co się opłaca. Takich ludzi szanuję, a nie takie bezbarwne, nudne, łagodne osóbki jak np. Hanka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maja_bohosiewicz

Ilu odcinków oglądałaś? Obejrzałaś pierwsze odcinki, wątpię!

użytkownik usunięty
sebastian22221

sebastian22221 oglądałeś serial od początku czy dopiero teraz się zainteresowałeś starszymi epizodami?

Oglądam serial od początku i wiem że starsze odcinki były ciekawsze, teraz za dużo przyszło nowych aktorów co dla mnie jest minusem. Znam wszystkie stare odcinki a ty?

użytkownik usunięty
sebastian22221

Oglądam regularnie od odcinka 6 sezonu 1 :-) i trochę brakuje mi tamtego napięcia z wczesnych epizodów. Postać Kuby wg mnie powinni usunąć tak jak postać Ewy (kochanki Krzysztofa- co oczywiście wiesz).

Tak ja jestem przy odcinkach z Kamilem (Marcin Bosak) fajnie zagrał, Paweł jest po próbie samobójczej co próbował się zabić we wojsku, najlepszy był Jaroszy jak kombinował, wogóle Kozłowskim był świetnym aktorem, ale też bardzo ceniłem Sabiniewicza.

ocenił(a) serial na 6

dokładnie, również nie cierpie tego Kuby i trochę nie lubię Tomka ale Tomek może zostać

maja_bohosiewicz

Maja Bohosiewicz, która gra Ewelinkę jest bezkonkurencyjna, widać, że ród aktorski i dyplom też posiada, nie jak te mroczki czy cichopki