PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Do jasnej ciasnej ! Chcę poznać numer odcinka, w którym wszyscy poznają całą prawdę o tej wstrętnej małpie !

Kaya1456

Ona jest tak wkurzająca, że ręce opadają. Ale ten Łukasz też wcale nie jest lepszy. Wczoraj w kulisach gadali o tym i normalnie ja nie wiem, ja nie uważam się za cudo i w ogóle, ale mogli chociaż innego aktora wziąć, a że gra trochę sztywno to inna sprawa.

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Nie ma już chyba megawkurzającego Henia, no to jest Zuza.

użytkownik usunięty
andre_

Ale za to jest syn serialowej Marty Budzyńskiej. Już po pierwszym występie nominuję go do najbardziej badziewnego aktora. Mamusia pracę załatwiła ciekawe tylko jak?

ocenił(a) serial na 4

Syn Ostałowskiej ? He, he - drewniany jak mamusia.

A swoją drogą on miał być "podobny do Budzynia" a nie do Martusi, coś się chyba pogmatwało "scenarzystom" :D

użytkownik usunięty
andre_

Ja już jestem po odcinku 966 i ten chłopak kompletnie odziedziczył talent po mamusi. Przy nim milcząca Ania to Meryl Streep.

ocenił(a) serial na 1
Kaya1456

Nie gra już w Samym Życiu wkurzającej dziewuchy, to przyszła do M jak Miłość i dalej jest wkurzająca ;//

ocenił(a) serial na 6
Pamela16

Mnie tez sie ona nie podoba

Kaya1456

A mnie się ona nawet podoba :) Gra aktorska leży, ale postać całkiem ciekawa. Jak dla mnie to jeden z bardziej interesujących wątków w ostatnich miesiącach, naiwniak łukasz i manipulantka Zuza ;)

ocenił(a) serial na 4
bittersweet_

Ciekawe czy przejdzie klasyczną serialową przemianę ze złej w dobrą czy też zniknie gdzieś za parę tygodni.

andre_

No po tym co zobaczyłam w kulisach to Zuza jednak nie jest taka zła i wiadomo po co jej były te pieniądze
SPOILER:
- rodzina Zuzy to chyba są jacyś biedni ludzie, bo w kulisach jest pokazane jak ona przychodzi do jakiejś babki do urzędu? żeby zapłacić wszystkie długi za mieszkanie żeby nie wyrzucili jej rodziny z domu i żeby odwołali komornika. Widać że była taka jakaś zagubiona i smutna podczas tej sceny
KONIEC SPOILERA
Więc pewnie przejdzie przemianę i będzie dobra.

ocenił(a) serial na 4
alunia_kiss

Czyli prawidła serialowe zostają zachowane. Zamiast od razu wyjaśnić taką prostą sprawę bohaterowie robią zwykle wszystko by rzecz zagmatwać i rozciągnąć na parę tygodni.

Kaya1456

Ja też jej nie lubię