PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52020
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

bleee

ocenił(a) serial na 3

szmira sie z tego zrobila

ocenił(a) serial na 5
shelovesyou

sam jesteś szmira a to że robią się od czasu do czasu nudne wątki to nie znaczy że trzeba nazywać to szmirą , czytałam że Marek będzie z Ewą to już potem nie będzie szmira

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

Wtedy to dopiero będzie szmira. Nie żebym był za połączeniem Marek-Anna, ale z dwojga złego wolę żeby był z nią niż z tą rudą idiotką o mentalności nastolatki.

ocenił(a) serial na 3
kinomanka_13

jeżeli bedzie z Ewą, a z tamta bedzie miał dziecko to gratulacje...

shelovesyou

to już niestety nie ten serial co kiedyś

ocenił(a) serial na 4
milenasy

Oglądając czasem rano stare odcinki stwierdzam że poziom jest taki sam jak kiedyś. Jedyny plus - aktorki były o te 10 lat młodsze i lżej się ubierały :P

użytkownik usunięty
shelovesyou

Od samego początku nią była.

ocenił(a) serial na 1

Z ust mi to wyjąłeś. Kiedyś oglądałem to z ojcem i straciłem łąćznie kilka godzin życia. Ostatnio porównywałem to np z Przyjaciółmi, Alfem czy Mighty Morphin Power Rangers (ten ostatni nie jest taki fajny, ale mam olbrzymi sentyment) i chciało mi się płakać. Czemu w USA robią tak za..biste seriale, a ostatnio w Polsce takie gowno? Nie mówię tu o Stawce większej niż życie, ale o nowych serialach. I najgorsze, że musżę słuchać tych chyba żartów, które z humorem mają tyle wspólnego co ja z majonezem i tego drętwego aktorstwa, bo mój ojciec to ogląda!