wczorajszy odcinek to jakis absurd np.julia wroblewska ktora gra za zosie idzie spac przed 24 i to jeszcze w sylwestra,a przeciez wroblewska ma 12 lat czy dzieci dwunastoletnie chodza spac o takiej godzinie to absurd kiedys mialem 12 lat i chodzilem spac o 1 w nocy w normalny dzien zero rzeczywistosci i jeszcze ten krzys denerwujacy
sorry za bledy ale alt i shift sie popsuly.
Krzychu jeszcze może być, ale ta Wróblewska, to przegięcie pałencji normalnie, wygląda i się zachowuje jakby miała z 6-7 lat.
krzycha to nawet lubie tylko zdenerwował mnie tym wczorajszym tekstem ''mój prawnik'',a Wróblewska to prawda zachowuje się tak jakby miała 6 lat.
Wygląda na to ,że nie chodziłaś do szkoły lub mieszkałaś obok niej a poranne przygotowania trwały 10 min.Jak ja miałam 12 lat ,to nie chodziłam spać o 1wszej ,bo dla Własnego dobra chciałam być na drugi dzień wypoczęta (a spanie w tym wieku 5 czy 6 godzin chyba nie jest najlepszym pomyslem).No co innego w weekend. Swoją drogą są różne domy ,różne sposoby wychowawcze i rózne potrzeby dziecka.Nie wszystko co jest inne niż w Twoim rodzinnym domu jest oderwane od rzeczywistośći ;-) Pozdrawiam!