Jakis czas temu napisałem swoje zażenowanie tym co obecnie prezentuje serial "m jak miłość".Niestety z braku czasu napisałem tylko ogólnie iż jest to żenada i parodia rzeczywistośći.Teraz napisze nieco bardziej szczegółowo o poszczególnych aspektach tej komedii.Dodam że nie jestem pasjonatem tego typu rzeczy;oglądałem wyrywkowo ostatnie dwa sezony.Oto moje spostrzeżenia dotyczące poszczególnych postaci:
- marta,budzyński i ten doktorek nie wiem jak mu tam-ten wątek jest tak denny że zbiera na wymioty i co gorsza ciągnie sie już od iluś tam odcinków.Końca nie widać,,, marta wdowa po mężu,z dwójką dzieci i ugania się za nią dwóch facetów że prawie mało sie o nią nie pobiją;co dziwniejsze jeden i drugi ma niebylejakie wykształcenie ;jeden jest prawnikiem drugi lekarzem...jakby nie mogli sobie poszukać dziewczyny w swoim wieku,niezamężnej bez dzieci tylko biją sie o jakąś wdowe która w dodatku nie umie sie za grosz ubrać i wygląda jak ich matka:))) no romanse nie ma co;rodem z harleqinów.
- miłość łukasza i gabi -kur.. przesadzają z tym,jakieś smarki które ledwo od ziemi odrosły a romans mają jak cholera; łukasz jak cierpiał w paru odcinkach bo gabi go zostawiła;;;ojej rzeczywiście na płacz zbiera:))). W jednym z ostatnich odcinków gabi została modelką ,ani ona ładna ani wysoka kto by ją tam wziął gimnazjalistke na modelke,w realu nikt ale m jak shit jest modelką i całkiem nieźle sobie radzi,,,do przewidzenia.
- henio - jego durne uśmieszki,chowanie sie do łazienki,początkowo myślałem że on gra debila,są takie role wogóle??? szkoda słów,,,
- klub oaza - heh to jakaś tragikomedia ;szef klubu nazatrudniał gówniarstwa czyli mroczka i jego lipne psiapsiółki,którzy siedzą tam i głównie o pierdołach gadają,niemal błagał mroczka żeby u niego pracował;ten łaskawie sie zgodził ,i teraz to wyglada tak jakby szef oazy to był gówniarz na posyłki ;przynieś/podaj/pozamiataj a mroczek wielki supermen .Dodam że szef klubu ma 50 lat a mroczek i reszta gówniarstwa mogli by być jego dziećmi,,,wogóle który facet w jego wieku pozwolił by gówniarzowi mówić do siebie "na ty" -żaden ale w tej komedii to jest na porządku dziennym.Ba;nawet przychodzi do niego na wódke:))))))))
- mroczek - i jeden i drugi ;mianowicie dlaczego robią z niego na siłe jakiegoś supermena ;tanich mroczków są miliony a nawet lepszych ; w życiu realnym taki to by mógł co najwyżej ulice zamiatać ;a tam jest jeden prawnikiem drugie menedżerem w oazie;któremu szef pada na kolana i wszystkie laski wokół szaleją na jego punkcie.
- cichopek - i jej rola niby taka troskliwa mamuśka ;niestety to beztalencie nawet tego nie potrafi zagrać żeby realnie wyglądało ; jej do troskliwej mamuśki,pani domu to jak świni do nieba,żal
- mirka i jej firma - niedawno prawie bankrutowali,potem założyli biuro matrymonialne (ciekawe za co skoro byli spłukani) ,potem za jakiś odcinek okazało sie że to jeden z najbardziej rozchwytywanych portali randkowych,,,henio został klientem,zemdlał:))) szkoda,,,
wogóle co to za firma gdzie "pracują" sami kolesie tej słodkiej idiotki mirki czyli cyprjański,pietrucha,cichopek i inne półmózgi.Tragedia.
-romans marka z grażyną - historyjka płytka,przewidywalna do bólu nim sie jeszcze zaczęła,romanse rodem z przedszkola.
-a z bezdomnym marjankiem - to dali już po bandzie na całego;lucek go znalazł w szopie ,za chwile marjanek prawie jak członek rodziny jadł z nimi obiad,potem ukradł luckowi i kiślowi krowe i uciekł ,następnie wrócił i kupił w ramach przeprosin koze (haha uśmiałem sie) żenua z tym mariankiem .Czy oni wogóle wiedzą co pokazują za głupoty;kto bezdomnych wpuszcza do domu,,,gdyby to był naprawde bezdomny to trzeba by po nim było wietrzyć dobe i jeszcze byłoby go czuć,,,a tu bzdury takie dziadka leśnego jakiegoś rozczochrali i bezdomny wielki.
-zachowanie barbary w stosunku do tomka ; no ja jakoś nie wiem czy w realu któraś matka córki za każdym razem na widok jej męża pada mu w ramiona i mówi "och,tomeczku ,zjesz z nami zupke" ...kur.. dziwne uwielbienie.
-wątek z jaroszym -zabili go i uciekł ,kto oglądał wie-on żyje!!!
-postać grażyny która przymknięta w areszcie dosłownie kopie w dupe swojego męża a on zgarnia i udaje że deszcze pada ,po czym mówi "grażynko najsłodsza-ja cie nigdy nie zostawie" hahaha:))) idiotyzm
-postać natalki - i jej miłośc najpierw do księdza później do dyrektora,bzdura! Wogóle czemu do prawie 20letnich dziewczyn wszyscy zwracają się jakby to były dzieciątka co dopiero z kołyski wyszły ;a to prawie 20 letnie baby.Jakieś sztucznie to przerysowane;idiotyczne.
- mateusz i jego uwielbienie do pieniędzy - szczególnie w ostatnim odcinku usmiałem sie do łez jak hanka dowiedziała sie że wygrał on jakieś pieniadze,zaczęła go wypytywać skąd ma i okazało sie że grał z kumplami w karty na kase :))) aha; taaaak co 9latek może wiedzieć o grze w karty na pieniadze ;w tej komedii niedługo zrobią z mateusza wytrawnego hazardziste który za plecami rodziców przegrał ich cały majątek,babke i lucka razem wziętych. czekam na to!
-idiotyczna postać sandry - nie wiadomo do czego to przypiąć czy przyłatać,,,
-lucek i kisiel kupili krowe ale bali sie powiedzieć żoną o tym;głuupota jakaś.
- córka mroczka i cichopek lenka -czemu lenka????jak to magda. jak sie to słyszy po raz enty "lenka to,lenka tamto" zaczyna być wkurwiajace,wyjazd cichopek na klika miesięcy do gdyni kamiennej góry i jej romantyczne spacerki nad brzegiem morza-ciekawe za co??? czy oni wiedzą ci idioci co to kręcą ile tam koszyuje wynajęcie czegokolwiek -majątek.
- przychodnia rogowskiego -co to za przychodnia w której nie ma pacjentów tylko siedzą i gadają o głupotach popijając kawke, a rogowski jest karateką zapomniałem:))) nie wygląda.
- dom marii i rogowskiego - co to za pałace????????? Od królowej elżbiety drugiej wzieliśćie czy pałacu prezydenckiego . Ja nie wiem czy gdzieś w polsce ludzie żyjacy na średnim poziomie mają takie wille z ogromnym ogrodem? no chyba że mafia ;ah zapomniałem willa wynajęta od mafii na potrzeby tej oto komedii,
....i jeszcze dużo innych błędów,banałów,głupot na siłe zaimplementowanych;wszystkich nie pamiętam bo musiałbym notować a aż tak sie nie poświęce,,, całości dopełnia mizerna gra pseudo "aktorów" mroczki na czele z cichopek,cyprjański,pietrucha,kożuchowska i reszta paczki.Żenua.
Ten serial/telenowele może uratować tylko jedno-całkowite zaprzestanie jego emisji.Tylko jak znam życie będzie będą go teraz ciągnąć do roku 2023.W końcu okaże sie że mroczek ma dzieco z bezdomnym mariankiem:))) -powodzenia!
Kurczaki i pierdziaki!Zgadzam się z tobą we wszystkich tych wątkach.No ja pierdo.e!Już normalnie nie moge patrzeć na ten serial.
Najbardziej nie lubię:
Łukasza i Gabi,blllllllllllllllle!
Marty i jej adoratorów.Brzydka ona jak nie wiem,a tyle facetów koło niej.
Natalki i Uli.Kurde,ile one mają lat,że każdy się o nie martwi!To co zrobiła N z tą "ospą" jak pomalowała się na twarzy szminką a Baśka O BOŻE CO TO BĘDZIE!
I to co napisałeś,to wszystko prawda.