PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

ule czy natalke
ja ule jest bardziej efektowna

ocenił(a) serial na 8
tynarus120

Ulę, choć szkoda mi Natalki i tej jej nieszczęśliwej miłości...

laleczka874

aktorka która gra Natalke jest fatalna - mam na myśli jej "grę aktorską". moim zdaniem sztuczna jest bardzo

a "Ula" gra wyśmienicie ;)

Radmelka

Też jak mam wybrać wolę Ulkę.

tynarus120

obydwie dziewczynki mnie draznia.. ale jak mam wybrac to wole Ule;p

ocenił(a) serial na 7
cocoatea

Film jest nawet dość ciekawy .Najbardziej mnie jednak drażni Barbara bo się do wszystkiego wtrąca.

lucyna63

Ludzie. Radziłabym obejrzec jakiś FILM bo to co nazywasz FILMEM to OPERA MYDLANA!!!!!!! I do tego żałosna. Moja prawie 90 letnia babcia z nudów ogląda to kretyństwo , ale to dlatego, że ma tylko 3 kanały i masę wolnego czasu! Zresztą ten serial jest stworzony głównie z myslą o ludziach 70+ lub prostych farmerów/gospodyn domowych. Nie rozumiem jak młodzi ludzie w moim wieku mogą się ekscytowac takim badziewiem. Zamiast zgłębiac ambitne kino, poszerzac horyzonty, czy nawet obejrzec kilka dobrych zagranicznych seriali jak House, CSI itp. siedzicie na dupie i oglądacie aktorów klasy Z, jeśli nie amatorów. Czy ktoś mi może powiedziec w jaki sposób M JAK MILOSC ubogaca waszą osobowośc? Tylko bez teksów "Można sie odstresowac oglądając taki serial'' Bo wedlug mnie można się tylko ZALAMAC, WPASC W DEPRESJE DO CZEGO TO WSZYSTKO ZMIERZA!

supermonkey

Przez takich mocherów jak odbiorcy M JAK MILOSC, PLEBANII I KLANU W TYM KRAJU NIE MA MIEJSCA NA PRODUKCJE NA POZIOMIE! Jeśli pojawi się cos interesującego, ma za niską ogladalnośc, zeby przetrwac!

supermonkey

Mądrze prawi, polać jej. Seriale o nalewaniu zupy, niby realistyczne, a tyle patologii, że głowa mała. Taka Licencja na wychowanie- ciekawe wątki, zabawne dialogi okraszone przekleństwami (bo kto do chu.. nie przeklina). Zawsze bliżej mi było do Bundy'ch niż do Mostowiaków. Tylko, że Al po stresującym dniu włączał Tatę psyochopatę, a nam tv rzuca taką sieczkę, że mam odruch wymiotny. A te wyniki oglądalności są chyba przesadzone. Kogo zapytam, to mówi, że nie ogląda (z wyjątkiem babci, ale jej wybaczam, tak po znajomości). Szkoda, że polscy producenci wolą iść w ilość a nie w jakość.

ocenił(a) serial na 7
supermonkey

Każdy ma swoje zdanie,ale czasami można się z niego pośmiać.

ocenił(a) serial na 5
tynarus120

Natalka jest najbrzydszą dziewczyną jaką widziałem w życiu i do tego fatalną aktorką.

ocenił(a) serial na 2
Lukininho

Wreszcie ktoś szczery ;)

ocenił(a) serial na 7
321akrew

I podobno popełni samobójstwo.Ciekawe dla czego.

lucyna63

Będzie piękna kiedyś, bo tak jest jak ktoś za młodu jest brzydki, to w późniejszym wieku pięknieje, albo na odwrót jest ktoś ładny za młodu, to potem jest brzydki.

ocenił(a) serial na 7
Etam

Coś w tym jest.

ocenił(a) serial na 2
Etam

jesteś jej znajomym, co ?

321akrew

Nie nie jestem, tylko nie napawam do kogoś takiej nienawiści z powodu wyglądu w młodym wieku. Znam kilka przypadków gdzie dziewczyny były od małości wyśmiewane z powodu wyglądu, a teraz po latach gdy już są dorosłe, to się dziwili "ale laski", "to nie mogą być one", itp.

ocenił(a) serial na 2
Etam

nikt się tutaj nie napawa nienawiścią

ocenił(a) serial na 4
tynarus120

Obie są beznadziejne, ale najbardziej okropny jest ten chłop Natalki. Taaakie drewno, że dramat. W ogóle motyw z tym, że on ją kocha jest grubo przesadzony. Ona jest po prostu nieatrakcyjna. Ubarwianie rzeczywistości, nic więcej.

ocenił(a) serial na 7
Toolbar

Ale czy wszyscy muszą być ładni.

ocenił(a) serial na 3
lucyna63

Ulka jest lepsza

ocenił(a) serial na 7
shelovesyou

Skoro tak twierdzisz..

ocenił(a) serial na 3
lucyna63

Takie jest moje zdanie, jest lepszą aktorką. ULA czyli jej serialowa rola. Nie twierdzę kto jest ładniejszy , tylko rola Ulki jest lepiej wykonywana.

ocenił(a) serial na 7
shelovesyou

Może coś w tym jest.