aktorka która gra Natalke jest fatalna - mam na myśli jej "grę aktorską". moim zdaniem sztuczna jest bardzo
a "Ula" gra wyśmienicie ;)
Film jest nawet dość ciekawy .Najbardziej mnie jednak drażni Barbara bo się do wszystkiego wtrąca.
Ludzie. Radziłabym obejrzec jakiś FILM bo to co nazywasz FILMEM to OPERA MYDLANA!!!!!!! I do tego żałosna. Moja prawie 90 letnia babcia z nudów ogląda to kretyństwo , ale to dlatego, że ma tylko 3 kanały i masę wolnego czasu! Zresztą ten serial jest stworzony głównie z myslą o ludziach 70+ lub prostych farmerów/gospodyn domowych. Nie rozumiem jak młodzi ludzie w moim wieku mogą się ekscytowac takim badziewiem. Zamiast zgłębiac ambitne kino, poszerzac horyzonty, czy nawet obejrzec kilka dobrych zagranicznych seriali jak House, CSI itp. siedzicie na dupie i oglądacie aktorów klasy Z, jeśli nie amatorów. Czy ktoś mi może powiedziec w jaki sposób M JAK MILOSC ubogaca waszą osobowośc? Tylko bez teksów "Można sie odstresowac oglądając taki serial'' Bo wedlug mnie można się tylko ZALAMAC, WPASC W DEPRESJE DO CZEGO TO WSZYSTKO ZMIERZA!
Przez takich mocherów jak odbiorcy M JAK MILOSC, PLEBANII I KLANU W TYM KRAJU NIE MA MIEJSCA NA PRODUKCJE NA POZIOMIE! Jeśli pojawi się cos interesującego, ma za niską ogladalnośc, zeby przetrwac!
Mądrze prawi, polać jej. Seriale o nalewaniu zupy, niby realistyczne, a tyle patologii, że głowa mała. Taka Licencja na wychowanie- ciekawe wątki, zabawne dialogi okraszone przekleństwami (bo kto do chu.. nie przeklina). Zawsze bliżej mi było do Bundy'ch niż do Mostowiaków. Tylko, że Al po stresującym dniu włączał Tatę psyochopatę, a nam tv rzuca taką sieczkę, że mam odruch wymiotny. A te wyniki oglądalności są chyba przesadzone. Kogo zapytam, to mówi, że nie ogląda (z wyjątkiem babci, ale jej wybaczam, tak po znajomości). Szkoda, że polscy producenci wolą iść w ilość a nie w jakość.
Natalka jest najbrzydszą dziewczyną jaką widziałem w życiu i do tego fatalną aktorką.
Będzie piękna kiedyś, bo tak jest jak ktoś za młodu jest brzydki, to w późniejszym wieku pięknieje, albo na odwrót jest ktoś ładny za młodu, to potem jest brzydki.
Nie nie jestem, tylko nie napawam do kogoś takiej nienawiści z powodu wyglądu w młodym wieku. Znam kilka przypadków gdzie dziewczyny były od małości wyśmiewane z powodu wyglądu, a teraz po latach gdy już są dorosłe, to się dziwili "ale laski", "to nie mogą być one", itp.
Obie są beznadziejne, ale najbardziej okropny jest ten chłop Natalki. Taaakie drewno, że dramat. W ogóle motyw z tym, że on ją kocha jest grubo przesadzony. Ona jest po prostu nieatrakcyjna. Ubarwianie rzeczywistości, nic więcej.
Takie jest moje zdanie, jest lepszą aktorką. ULA czyli jej serialowa rola. Nie twierdzę kto jest ładniejszy , tylko rola Ulki jest lepiej wykonywana.