PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

ja nigdy nie oglądałam tego serialu,ale dzisiaj na tvp seriale widziałam kawałek odcinka z ciekawości i mało nie zwymiotowałam...kto pisze aktorom te teksty? laska budzi się rano i mówi do męża;" dzień dobry kochanie,zrobisz kawę?", koleś odpowiada ;" dzień dobry kochanie,a czy to przypadkiem nie twoja kolej dzisiaj na robienie kawy?" ona; " kochanie,jestem taka zmęczona,źle spałam,proszę zrób dzisiaj kawę".-on- "ależ kochanie,to już drugi raz w tym tygodniu wykręcasz się od zrobienia kawy"...blee...teraz już wiem dlaczego zawsze miałam awersję do tego serialu...kicz i tyle...wiem,że niektórym się on podoba,ale ja jednak od seriali i filmów oczekuję trochę więcej niż słowa "kochanie" wymawianego 25 razy w ciągu 10 minut...

ocenił(a) serial na 1
jag0da

Motłoch to ogląda czyli polactwo. Seriale takie trafiają w zapotrzebowanie a że odmóżdźonych jest większość więc siedzą przed TV i jak barany oglądają te półgodzinne reklamy przerywane debilnymi serialami.

ocenił(a) serial na 4
Aldon

Nie ma to jak oceniac ludzi,których się nie zna.Ja oglądam to żeby się pośmiac z tych absurdów i drętwej gry aktorskiej.

ocenił(a) serial na 4
buisnes

Po prostu, to jest tak głupie że aż śmieszne.

W przeciwieństwie do wielu produkcji komediowych z założenia, które nijak śmieszne nie są.

ocenił(a) serial na 4
Aldon

"motłoch, barany, polactwo" - idź mistrzu gdzieś gdzie cię docenią ;)

ocenił(a) serial na 6
jag0da

Pewnie sama byś chciała żeby ktoś Ci tak mówił ...heh

ocenił(a) serial na 2
jag0da

Odbieram to tak samo, ale wyobraź sobie, że moja mama, która ma już swoje lata, ogląda (z resztą nie tylko ten serial - ma dzienne grafiki ;p). Gdy pytam się DLACZEGO?, stwierdza, że raz - zabija czas, dwa - jak już zaczęła, to musi skończyć. To samo tyczy się Mody na sukces, Klanu, Plebanii (już świętej pamięci) i wielu innych badziew. :)

ocenił(a) serial na 7
jag0da

Dlaczego oceniasz serial tylko po fragmencie jednego odcinka?

ocenił(a) serial na 1
Scream_filmweb

...bo na więcej brakło mi cierpliwości... i niestety, to co widziałam do istna "masakra".

ocenił(a) serial na 1
jag0da

baby go oglądaja albo zniewieściali faceci :D

ocenił(a) serial na 8
aronn

jestem baba i ogladam! ;)