jakim cudem Marysia jest siostrą Małgosi i Michała a jednoczesnie Michał i Małgosia byli razem jako para????
Marysia i Michał mają tego samego ojca, natomiast Małgosia i Marysia mają wspólną matkę, zatem Małgosia i Michał nie są w żaden sposób spokrewnieni, za to Marysia jest jednocześnie przyrodnią siostrą Małgosi i Michała :)
Ojcem Michała i Marysi jest niejaki Łagoda (nie pamiętam imienia). Basia była z Łagodą i zaszła w ciążę (to była Marysia), ale potem coś się tam między nimi popsuło i on wyjechał bodajże za granicę, a ona została z brzuchem i wtedy Lucek postanowił się z nią ożenić i uznać Marysię za swoje dziecko. Potem jeszcze miała z nim Martę, Marka i Gośkę. Natomiast Łagoda też się później ożenił z jakąś tam babką i miał z nią syna Michała właśnie. To że Marysia nie jest biologicznym dzieckiem Lucjana było utrzymywane w tajemnicy i dopiero Hanka ujawniła całą prawdę
mówisz ze basia była z łagoda i zaszła w ciąże rozumiem że zaszła z Marysią i Michałem czyli basia jest matka wszystkich dwoje dzieci miała z Łagoda a troje z Lucjanem czyz tak? dziwi mnie równiez fatk co z Marta skoro ona jest starsza od Michała więc to ona i Marysia powinna byc dzieckiem łagody.
Przecież Ci napisałam, że Michał jest synem Łagody i jakiejś obcej kobiety, Marysia jest córką Łagody i Basi, a Marta, Gośka i Marek to dzieci Basi i Lucjana. Michał urodził się długo po Marysi chyba w Stanach, a jak był już dorosły to przyjechał z ojcem do Polski i wtedy cała sprawa wyszła na jaw