PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

żebyśmy napisali jeszcze jeden scenariusz tego serialu. może będziemy pisać tylko nr odcinka i opis, na końcu: kto wystąpił i scenarzystę danego odcinka. Więc ja zacznę.

Odc.1
Opis:
Hanka jedzie do sklepu i kupuje to co zwykle - wódkę. Zaprasza do swojego domu Stefana, Simonę i Kisiela. Wypija przy nich całą butelkę i wyrzuca ich przez okno ,, o suchym pysku".
Następnego dnia ma kaca, gdyż wystarczy że wypije tylko jedną butelkę i już ma kaca. Nie idze do pracy. Dzwoni do niej dyrektor szkoły.
- Haniu, do cholery, czemu jeszcze nie ma cię w szkole?? Dzieci czekają. Przyjdziesz dziś do pracy? na którą? - zadaje jej pytania. hanka na śpiąco odpowiada:
- spie******
i się rozłącza. po południu hanka rozbiera się w pokoju i wychodzi na korytarz domu, by wziąć prysznic. na schodach spotyka stefana. bierze go więc w objęcia i wchodzą do łazienki, gdzie pod prysznicem jest już goły marek. Hanka ze stefanem wchodzą do niego i zamykają kabinę.
Marianek gra z kisielem w szachy. Umówili się, że kto przegra musi iść do sex shopu i kupić sobie biustonosz i chodzić w nim przez tydzień;D

Wystąpili: hanka, stefan, marek, marianek, kisiel, dyrektor szkoły, simona
reżyseria: lili11

ocenił(a) serial na 1
lili11

Może zamiast nowego scenariusza wbijaj do nas i połączmy siły? Tylko najpierw przeczytaj wcześniejszy odcinek. Tu masz link.
http://www.filmweb.pl/serial/M+jak+Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2000-88369/discussion/O K!+Zaczynamy+od+nowa!,1461974

lili11

ohh no już kolega napisał o co mi chodziło. wielkie umysły myślą jednakowo