jest nie do wytrzymania, bachor jeden, mówi tak strasznie dziwnie, zachowuje się gówniarz jeden smarkacz jak wielki aktorzyna, gówniarz zasmarkany jeden.
oglądam 'jeszcze', nie wiem ile, bo już zaczynają jakiś śluz wprowadzać wśród starych aktorów, i musze oglądać tego bastarda i ot cała sprawa, nie doszukuj się tu nie wiem czego bo juz widze ze rozmowa idzie do jasnej cholery i nie dość że w tv puszczają coraz to większe g++no to jeszcze mi ty z jakimiś tekścikami wyjeżdżasz, idź do diabła ośle.
ty papuga, ja normalnie tak nie mówię co możesz sprawdzić, ale dzieciak denerwuje mnie no i słownictwo tak też czasem wygląda, oceniam przeważnie aktorów (ten dzieciak nie ma z aktorem nic wspólnego) po za tym przeważnie tych co lubię , niemniej zdarza mi się coś skrytykować i jestem NIĄ jakbyś nie zauważył;
jak dla mnie rzadko zdarzają się dzieci które fajnie grają/występują jak np. ww Mateusz, jego kolega jednak nie daję rady moim zdaniem ale dzięki za twoją odp.;
spoko ;) ten ANtek gral tezw listy do M niedawno sie kapnęłam xdd dzieci czasem nie daja rady grać,ale mysle ze mateuszowi wychodzi ;p
no no, dokładnie, ja to nawet obejrzałam kilka filmów z dziecięcymi bohaterami które mi się podobały, nie były to Polskie filmy, dodam, a listy do m jakoś nie przebiją się chyba u mnie przed inne filmy które zamierzam obejrzeć i które wydają mi się lepsze, tak że wątpie czy kiedyś obejrze ten film, w zasadzie to od dawna nie oglądam nowych polskich filmów, no nic, dzięki za odp.;)
wiesz opinie byly ,ze listy do m sa naprawde super ja same tez polecam xdd ale wiesz to byl film na swięta i lepiej by sie wtedy ogladalo xdd.ale powinnas zobaczyc...ogolnie ten ''ANtek'' w listach byla wiele lepszy ,naprawde wd mnie super zagral ;D