4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52110
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

jest nie do wytrzymania, bachor jeden, mówi tak strasznie dziwnie, zachowuje się gówniarz jeden smarkacz jak wielki aktorzyna, gówniarz zasmarkany jeden.

ocenił(a) serial na 4
wjewjurka87

Zazdrosny kolega z klasy ? :D

ocenił(a) serial na 5
andre_

nie rozumiem chyba...

ocenił(a) serial na 4
wjewjurka87

No fakt, chyba nie rozumiesz ;)

ocenił(a) serial na 5
andre_

oglądam 'jeszcze', nie wiem ile, bo już zaczynają jakiś śluz wprowadzać wśród starych aktorów, i musze oglądać tego bastarda i ot cała sprawa, nie doszukuj się tu nie wiem czego bo juz widze ze rozmowa idzie do jasnej cholery i nie dość że w tv puszczają coraz to większe g++no to jeszcze mi ty z jakimiś tekścikami wyjeżdżasz, idź do diabła ośle.

andre_

sądząc po słownictwie to naprawdę był kolega z klasa :)

ocenił(a) serial na 5
milenasy

ty papuga, ja normalnie tak nie mówię co możesz sprawdzić, ale dzieciak denerwuje mnie no i słownictwo tak też czasem wygląda, oceniam przeważnie aktorów (ten dzieciak nie ma z aktorem nic wspólnego) po za tym przeważnie tych co lubię , niemniej zdarza mi się coś skrytykować i jestem NIĄ jakbyś nie zauważył;

ocenił(a) serial na 10
wjewjurka87

mi tam się podopba ,mówi lepszy od kacperka z rodzinki xdd

ocenił(a) serial na 5
Koszmarxd

jak dla mnie rzadko zdarzają się dzieci które fajnie grają/występują jak np. ww Mateusz, jego kolega jednak nie daję rady moim zdaniem ale dzięki za twoją odp.;

ocenił(a) serial na 10
wjewjurka87

spoko ;) ten ANtek gral tezw listy do M niedawno sie kapnęłam xdd dzieci czasem nie daja rady grać,ale mysle ze mateuszowi wychodzi ;p

ocenił(a) serial na 5
Koszmarxd

no no, dokładnie, ja to nawet obejrzałam kilka filmów z dziecięcymi bohaterami które mi się podobały, nie były to Polskie filmy, dodam, a listy do m jakoś nie przebiją się chyba u mnie przed inne filmy które zamierzam obejrzeć i które wydają mi się lepsze, tak że wątpie czy kiedyś obejrze ten film, w zasadzie to od dawna nie oglądam nowych polskich filmów, no nic, dzięki za odp.;)

ocenił(a) serial na 10
wjewjurka87

wiesz opinie byly ,ze listy do m sa naprawde super ja same tez polecam xdd ale wiesz to byl film na swięta i lepiej by sie wtedy ogladalo xdd.ale powinnas zobaczyc...ogolnie ten ''ANtek'' w listach byla wiele lepszy ,naprawde wd mnie super zagral ;D

ocenił(a) serial na 5
Koszmarxd

może jak puszczą kiedy w tv i to obejrze;)

ocenił(a) serial na 10
wjewjurka87

hehe może

wjewjurka87

Ja tam tego Antka lubię.
Gra o wiele lepiej niż Natalia

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

no tak, trzeba tylko uwzględnić to że Natalia jest sporo starsza od chłopaka, a już sama ocena tych dwóch postaci tutaj na filmwebie mówi wszystko;)