PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30614}

MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39092
7,2 15 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

139 temat

ocenił(a) serial na 10

Mam zaszczyt napisać 139 post na tym forum. :) Mógłbym wiele wymienić tutaj pozytywnych cech naszego ulubionego bohatera, ale nie zrobię tego by nie powielać tego co już inni napisali. Chciałbym natomiast zwrócić Waszą uwagę na to, że MacGyver poza wykonywaniem "sztuczek" natury fizyki ma też znakomite podejście do ludzi. Oprócz swojej ogromnej wiedzy posiada niezwykły charakter. Jest dobry, uczynny, przyjacielski, a przede wszystkim pomaga ludziom bezinteresownie. Nie zależy mu na pieniądzach lecz na pozytywnych wartościach i ludziach. Wierzy w nich. Nadstawia nieraz za nich kark wierząc, że się zmienią i wrócą na dobrą drogę. To jest dla mnie niezwykle. To mnie właśnie najbardziej porywa w tym serialu. Bo o ile niektórzy mogą zarzucać naiwność niektórych jego trików i ogromne szczęście to co do jego postaw nie mają się prawa przyczepić. Niezwykły przykład godny naśladowania. Wychowałem się na tym serialu i cieszę się, że mogłem czerpać takie wzorce ucząc się życia. Ukształtował on moją duszę, charakter i psychikę. Nigdy nie powstanie już żaden film czy serial który będzie mógł się temu równać. Inny który także sobie bardzo cenię to "Autostrada do nieba". Gorąco polecam. :)

Stann1983

niestety jełopy pokazuja powtórki gnioty ale fajnych seriali nie pokaża powtórki....maccyvera albo druzyne A? tyle popieprzonego kevina albo helikopter w ogniu ..jeszcze inne pierdoły?no ale jak w necie sie nie zobaczy to głąby z tv sie nie domysla.

ocenił(a) serial na 10
xxxfilmen

Ja oprósz 'MacGyver'a' i 'Drużyny A' obejrzałbym jeszcze z chęcią 'Nieustraszonego', albo 'Renegata' :D

RockyOne

dokłądnie ..Renegat fajny serial....nawet Herculesa mogli by powtórzyc?

ocenił(a) serial na 10
xxxfilmen

Oo Hercules, Xena :D