PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30614}

MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39092
7,2 15 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

Witam, tak jakoś ostatnio wzięło mnie na sentymenty i zacząłem oglądać po kolei sezony Maca. Jestem na etapie ostatnich odcinków 2 sezonu, ale po głowie chodzi mi odcinek, w którym Mac był wysłany w jakąś puszczę, gdzie ukryta była tajna baza, chyba wojskowa, w której prowadzone były badania nad bronią biologiczną, powodującą STARZENIE, czy coś w tym guście. Pamiętam ten odcinek jak przez mgłę z dzieciństwa i od jakiegoś czasu próbuję go zdobyć. Czy ma ktoś pojęcie jaki to był odcinek i którego sezonu?
Zdaje się, że w tej tajnej bazie pracowała znajoma MacGyvera i zestarzała się momentalnie gdy doszło do wycieku tego gazu.

Z góry dziękuję za pomoc:)
Pozdrawiam
p.

pawlog89

"Kill zone" Odcinek 11, se. 3

ocenił(a) serial na 10
3sty

Dzięki wielkie:)

pawlog89

Podbijam temat. Ktoś kojarzy, którym odcinkiem jakiego sezonu był ten o Atlantydzie? Z góry dzięki za info.

ocenił(a) serial na 10
dobryjanusz

To chyba nie był odcinek serialu tylko osobny film:) MacGyver i skarb Atlantydy :)

ocenił(a) serial na 10
pawlog89

Ja też teraz z innej beczki... W odcinku Tweirdza ( chyba 2 sezon lub 1) Macgyver obiecuje kobiecie która przechodzi na jego stronę, że uratuje jej brata. Jednak zaczynam oglądać 3 sezon i nie znalazłem do tej pory tego odcinku... Czy ktoś może wie coś więcej na ten temat? Który to odcinek i czy w ogóle powstał?