PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30614}

MacGyver

1985 - 1992
7,3 39 tys. ocen
7,3 10 1 39076
7,2 13 krytyków
MacGyver
powrót do forum serialu MacGyver

MacGyver w TVP

ocenił(a) serial na 9

W tym temacie komentujemy na bieżąco odcinki Maca emitowane w TVP 1 :D

ocenił(a) serial na 9
Neils

A więc zacznę :D
Dzisiejszy odcinek 2x10. MacGyver jakiego zapamiętałem z dzieciństwa - zbudował działko z Cadillaca :D O dziwo nie pojawiła się żadna młoda dziewczyna, która potrzebowałaby natychmiastowej pomocy, za to była banda kretynów ścigająca Maca. Dobry odcinek.

ocenił(a) serial na 7
Neils

Tylko Mac obezwładnił 3 bandziorów, tylko, że to wcale nie rozwiązuje sytuacji- auto uszkodzone i są w totalnej głuszy, telefonu nie ma, o tym się nie mówi, ale jak on zawiadomił policję? oni nawet powiązani byli niebezpieczni, scenarzysta ucina moje rozważania i od razu przedstawia ostatnią scene i finito....

ocenił(a) serial na 10
Neils

Oglądałem. Ten serial z perspektywy czasu, to totalny crap.

ocenił(a) serial na 9
Neils

Odcinek 2x11

Siedzibę fundacji opanowują terroryści. Babka przez 3/4 odcinka uzbraja bombę, tylko po to, żeby Mac rozbroił ją w 10 sekund, wkładając bilet między styki zapalnika :D Po co ona się tak męczyła? :D

ocenił(a) serial na 8
Neils

Odcinek z Wielką Stopą. Udało się w nim stworzyć niezły klimat grozy, szczególnie w scenie, gdzie MacGyver bada opuszczony statek i zostaje zaatakowany przez futrzaka.

Neils

co jest? Nie ma powtórki 6 odcinka z 3 serii? Jakaś głupia piłka się wepchała... Czy oni uważają, że wszyscy na świecie muszą kochać ten sport?!

ocenił(a) serial na 7
matix87

Faktycznie, kogo obchodzi Real-Atletico a zwłaszcza, że mistrzami świata są Niemcy a Hiszpanie nawet na mundialu nie wyszli z grupy. Najśmieszniej jest z Legią, bo to tylko w Polsce, nawet ogrywając 2 razy Celtic i tak odpada.....tylko nad Wisłą.

Irish_Americ

nie wiem jak mam się ustosunkować, bo piłka mnie w ogóle nie interesuje...

ocenił(a) serial na 7
matix87

Macgyver teraz leci....faktycznie pofolgowałem sobie twitterując o tym futbolu, Michał Pol z Przeglądu Sportowego to ja nie jestem.....

ocenił(a) serial na 9
Neils

seria 3 odc. 10. Dzisiaj znowu bomba - nie wiem która to już z kolei, ale unieszkodliwiona dzięki betoniarce ;) Budowlańcy czasami się do czegoś przydają, jak nie mają właśnie przerwy na opalanie ;)

ocenił(a) serial na 9
Neils

Od 1 września koniec odcinków Maca :/ szkoda....

ocenił(a) serial na 10
lexus123

Tym bardziej, że do końca sezonu zostało tylko 6 odcinków. Nie wiem, co by im szkodziło puścić jeszcze tydzień Maca i 8 września wyemitować ostatni odcinek. A tak kończy się serial na odcinku 14....

ocenił(a) serial na 9
behm

Ramówka po wakacjach się zmienia więc niestety Maca trzeba wypatrywać na innych programach.

ocenił(a) serial na 9
lexus123

To bardzo niedobra wiadomość, mam nadzieję że wznowią emisję Maca, myślałam że TVP pokaże wszystkie sezony.

użytkownik usunięty
lexus123

MacGyver będzie od czwartku 11.09, o 15:50. Po prostu muszą dokończyć emisję serialu "Nad rozlewiskiem", by móc wrzucić MacGyvera w to miejsce :)

ocenił(a) serial na 9

Właśnie sprawdziłem i faktycznie MacGyver wraca na antenę :D 11wrz 15:50. Czekam z niecierpliwością.

ocenił(a) serial na 9

To super nowina, dobrze że MacGyver wróci:)

ocenił(a) serial na 9

Ekstra. Mac sie kończy, a o 17:00 na 13 Ulicy zaczyna popisy kolejny geniusz - porucznik Columbo.