W tym temacie komentujemy na bieżąco odcinki Maca emitowane w TVP 1 :D
A więc zacznę :D
Dzisiejszy odcinek 2x10. MacGyver jakiego zapamiętałem z dzieciństwa - zbudował działko z Cadillaca :D O dziwo nie pojawiła się żadna młoda dziewczyna, która potrzebowałaby natychmiastowej pomocy, za to była banda kretynów ścigająca Maca. Dobry odcinek.
Tylko Mac obezwładnił 3 bandziorów, tylko, że to wcale nie rozwiązuje sytuacji- auto uszkodzone i są w totalnej głuszy, telefonu nie ma, o tym się nie mówi, ale jak on zawiadomił policję? oni nawet powiązani byli niebezpieczni, scenarzysta ucina moje rozważania i od razu przedstawia ostatnią scene i finito....
Odcinek 2x11
Siedzibę fundacji opanowują terroryści. Babka przez 3/4 odcinka uzbraja bombę, tylko po to, żeby Mac rozbroił ją w 10 sekund, wkładając bilet między styki zapalnika :D Po co ona się tak męczyła? :D
Odcinek z Wielką Stopą. Udało się w nim stworzyć niezły klimat grozy, szczególnie w scenie, gdzie MacGyver bada opuszczony statek i zostaje zaatakowany przez futrzaka.
co jest? Nie ma powtórki 6 odcinka z 3 serii? Jakaś głupia piłka się wepchała... Czy oni uważają, że wszyscy na świecie muszą kochać ten sport?!
Faktycznie, kogo obchodzi Real-Atletico a zwłaszcza, że mistrzami świata są Niemcy a Hiszpanie nawet na mundialu nie wyszli z grupy. Najśmieszniej jest z Legią, bo to tylko w Polsce, nawet ogrywając 2 razy Celtic i tak odpada.....tylko nad Wisłą.
Macgyver teraz leci....faktycznie pofolgowałem sobie twitterując o tym futbolu, Michał Pol z Przeglądu Sportowego to ja nie jestem.....
seria 3 odc. 10. Dzisiaj znowu bomba - nie wiem która to już z kolei, ale unieszkodliwiona dzięki betoniarce ;) Budowlańcy czasami się do czegoś przydają, jak nie mają właśnie przerwy na opalanie ;)
Tym bardziej, że do końca sezonu zostało tylko 6 odcinków. Nie wiem, co by im szkodziło puścić jeszcze tydzień Maca i 8 września wyemitować ostatni odcinek. A tak kończy się serial na odcinku 14....
Ramówka po wakacjach się zmienia więc niestety Maca trzeba wypatrywać na innych programach.
To bardzo niedobra wiadomość, mam nadzieję że wznowią emisję Maca, myślałam że TVP pokaże wszystkie sezony.
MacGyver będzie od czwartku 11.09, o 15:50. Po prostu muszą dokończyć emisję serialu "Nad rozlewiskiem", by móc wrzucić MacGyvera w to miejsce :)
Właśnie sprawdziłem i faktycznie MacGyver wraca na antenę :D 11wrz 15:50. Czekam z niecierpliwością.