Ogólnie w tym roku było dość sporo dobrych dram, a tu (trzymam kciuki) chyba będzie kolejna. Przynajmniej patrząc po obsadzie Moon Geun Young, Jang Geun Suk i Kim Jae Wook... Aż ślina leci na samą myśl co z tego może wyjść. Czekam z niecierpliwością...
Też mam taka nadzieję. Dwóch przystojniaków + dobra aktorka. Pierwsze dwa odcinki zapowiadają niezła zabawę w iście koreańskim wydaniu. Tak trzymać x]
*tylko teraz dostaję oczopląsu bo nie wiem, który mi się bardziej podoba. Eh, jestem za nimi dwoma xD
Hehe.. dla mnie na razie góruje Kim Jae Wook bo mam sentyment przez Bad Guy'a, natomiast Jang Geun Suk-mnie biedaczysko coraz bardziej przeraża. Jak nie zacznie jeść to zniknie... no i ten jego coraz bardziej dziewczęcy wygląd średnio do mnie trafia. No ale ja z nim tak zawsze mam... najpierw go nie lubię, a w trakcie oglądania mnie urzeka.
Co do samej dramy to faktycznie po dwóch odcinkach na razie mnie nie rozczarowywuje i świetnie się zapowiada.
Drama jak narazie super, chociaż nie mam pojęcia dlaczego ich tak ubierają :x W jednym odcinku jak Mae Ri szła ulicą myślałam, że ma na sobie jakieś szmatki a nie ubrania T_T . Ale wielkie plusy za JGS i Jae Wooka :)