PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598305}
7,6 1,2 tys. ocen
7,6 10 1 1205
Mae-ri-neun Wi-bak-joong
powrót do forum serialu Mae-ri-neun Wi-bak-joong

Jedna z lepszych koreańskich dram jakie oglądałam. Jestem dopiero na 8 odcinku ale bardzo się wciągnęłam. Mam nadzieję, że do końca utrzyma poziom! Główna aktorka pięknością nie jest, ale ma coś w sobie. Na początku zrobiła wrażenie ejdnej z tych piskliwych i wkurzających bohaterek, jednak z czasem stwierdziłam, że tak na dobrą sprawę to jest naprawdę fajna! Mylne pierwsze wrażenie :P Za to Jang Geun Suk... Jak zawsze super! A wygląda ahhh! Słów brak :) Drugi aktor (Kim Jae Uk) też fajny, widziałam go w dramie "My Coffee Prince" i w filmie "Antiqe Bakery" (czy jakoś tak ^^"). Naprawdę dobrze się na nich dwóch patrzy. Ciekawa jestem co będzie dalej! (8 odcinek - BOSKI!! Szczególnie końcówka! )

Kaisha

zgadzam się, jedna z lepszych :D

ocenił(a) serial na 7
Kaisha

eee... jak na Koreańską dramę to słabo.. słabiutko. ani to śmieszne, przewidywalne... znam chyba z 10 [nie tylko kor] dram, które są fajniejsze : P i aktorstwo Geun Suk'a w porównaniu do "You're beautiful" też marnie wypada. drama sama w sobie nie jest zła, no ale są lepsze : D

ocenił(a) serial na 10
alex_67

Jak są lepszę to powiedz jakie chętnie skorzystam i obejrzę. jak dla you're beautiful to najlepsza jaką obejrzałm

ocenił(a) serial na 8
arwena_undomiel3

jeśli jeszcze nie widziałaś to ja polecam "Kkotboda namja" :)

ocenił(a) serial na 8
arwena_undomiel3

http://www.filmweb.pl/serial/Kkotboda+namja-2009-479523

ocenił(a) serial na 7
arwena_undomiel3

ostatnią lepszą z jakich do tej pory obejrzałam jeste "The Heirs", jest bardzo spoko [z Lee Min Ho ^^]. Moimi ulubionymi z kolei są: 18vs29, Secret Garden, 1st shop coffee prince no i niezmiennie Delightful Girl Choon-Hyang. Mam nadzieję, że przypadną ci do gustu ^^

ocenił(a) serial na 7
Kaisha

eee... jak na Koreańską dramę to słabo.. słabiutko. ani to śmieszne, przewidywalne... znam chyba z 10 [nie tylko kor] dram, które są fajniejsze : P i aktorstwo Geun Suk'a w porównaniu do "You're beautiful" też marnie wypada. drama sama w sobie nie jest zła, no ale są lepsze : D

ocenił(a) serial na 10
Kaisha

No powiem szczerze, że ja naprawdę podeszłąm do tej dramy z dużą rezerwą. Oglądałm juz Jang Geun Seuk a You're beautiful i w tej dramie chociaz nie polubiłam jego postaci to dramę naprawdę pokochałam. Jednak w Mary stayed out all night aktor ten pokazał się z wogóle innej strony. Nispodziewałam się po azjatyckim aktorze takiej elastyczności. Jak bym twarzy nie widziała to w życiu bym nie powiedziała, że to ci sami aktorzy, Często aktorzy kopiują styl i nadają go każdej granej przez siebie dramie, a tu bardzo miła zaskoczenie. I w tej dramie napradę przekonałam się do tego aktora. Nie wiem czemu piszą że Mae Ri jest brzydka, jak dla mnie słodka, a te jej włoski,ojej zazdroszczę.
Ogólnie wciągająca fabuła od pierwszego odcinka, a ten pocałunek pod koniec 9 no to wymiata, jeden z lepszych jakie widziałam, ale nie pobił sceny z colą z LIe to Me:) Po takich scenach wiem, że jednak Ci aktorzy potrafia całować i tylko na potrzeby dram tak dziwnie udają i tylko od reżysera zależy czy pozwoli im na coś więcej, Przydały by się jakieś sceny łóżkowe ale chyba na nie ma co liczyć.
Jestem w tej chwili na 10 odcinku i nie mogę się doczekać co będzie dalej,