i już wielkie rozczarowanie... Przejrzałem wcześniejsze wątki, licząc że znajdę tam jakieś sensowne wytłumaczenie, ale nikt z was o tym nie wspomniał. Chodzi mi o to jakim cudem zdjęcie martwej nauczycielki znalazło się schowane w pokoju chłopaka? Przecież na samym początku odcinka wyraźnie jest mówione, że chłopak siedzi w areszcie od czasu złapania go uciekającego spod domu nauczycielki. On sam kiedy wymięka i zaczyna mówić prawdę, to nic nie wspomina, że międzyczasie zdążył zahaczyć o dom, wywołać piękne zdjęcie z martwą nauczycielką, ukryć go gdzieś w pokoju wśród innych (podejrzanych) fotografii i wrócić na miejsce zbrodni... Nie wiem, być może pominąłem jakiś ważny szczegół... Dlatego czekam na wasza sensowną odpowiedź. Ponad to serial jest strasznie przewidywalny. Powiązania uczennicy z dyrektorem domyśliłem się jeszcze wtedy, gdy oni zastanawiali się nad wizytami dziewczyny u szkolnej higienistki... Reszta przyszła do głowy sama, np. to kto jest mordercą i co mogło być motywem zbrodni... Póki co oceniam pilota na 2. Pomysł na fabułę jest dobry. Podobają mi się też te zestawienia kłamstw ze zdjęciami znanych polityków i gwiazd. Mam nadzieję że kolejne odcinki będą na trochę wyższym poziomie, inaczej będę musiał sobie go odpuścić...
Bądź cierpliwy. 1 sezon po prostu trzeba przeżyć. Dopiero od 10 odcinka według mnie jest coraz lepszy, a 2 sezon jest chyba najlepszy. Jestem w połowie 2 i jest super chociaż słyszałem że 3 jest cienki. Ale i tak obejrzę :D
3 najlepszy?
obejrzałem chyba 6-7 odcinków 3 sezonu i dalej nie dałem rady..
1 i 2 bardzo mi się podobał, ale poziom następnego zdecydowanie spadł.
Jako że przeważnie oglądałem "Lie to me" poźnym wieczorem, to czasem przy 3 sezonie przysypiałem :<
To znaczy że takie błędy będą się powtarzać w kolejnych odcinkach ?!? Trochę nie chce mi się wierzyć, że twórcy serialu dopuścili takiego zaniedbania. Może to jest zamierzony zabieg, który ma skłonić widza do wyostrzenia zmysłów i zwiększenia czujności?? Trochę niedorzeczne, ale inaczej tego nie potrafię wytłumaczyć. Pozdrawiam